Ravintola: Vironkatu 8 on ollut Helsingissä yksi merkittävimpiä ravintolalukaaleja jo kymmenet vuodet, ja nyt siihen tulee taas uusi ravintola – "Vieraat edellä. Herkullisuus edellä."

Kokki Eeli Kaasinen remonttireiskana viikkoa ennen Bona Fiden pehmeää avausta. Sakari Nupponen

Nyt asialla ovat kovan luokan nuoret tekijät: sommelier Johan Borgar salissa sekä kokit Ilpo Vainonen ja Eeli Kaasinen keittiössä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Luoteis-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi