Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelan uusi Hakalanrinteen alue: 30 omakotitonttia nyt myynnissä

Esimerkiksi noin 500-neliöisen tontin kauppahinta on noin 30 000 euroa. Tontin voi myös vuokrata.

Vihdin kunta on asettanut myyntiin 30 omakotitonttia Hakalanrinteen uudelta asuinalueelta. Samalla asetetaan haettavaksi alueen asuinpientalo- ja rivitalotontit. Tonttien hakuaika on 3-–31. lokakuuta, tiedottaa kunta.

Hakalanrinne on osa uutta suunnitteilla olevaa Ridalinmetsän asuinaluetta. Se sijaitsee Nummelan taajama-alueella, Pihtisillantien lounaispuolella, Linnanniitun asuinalueen ja valtatie 2:n välisessä maastossa. Matkaa keskustaan on noin 2,5 kilometriä.

Hakalanrinteen omakoti- eli erillispientalotonttien pinta-alat ovat 408–969 neliömetriä. Rakennusoikeutta tonteilla on 82–194 kerrosneliömetriä. Esimerkiksi noin 500-neliöisen tontin kauppahinta on noin 30 000 euroa. Tontin voi myös vuokrata.

Alueelle rakennettavien rakennusten kattomuodon tulee olla pulpetti- tasa- tai harjakatto. Kattomateriaalin tulee olla väritykseltään musta. Rakennusten tulee olla ulkoasultaan moderneja ja selkeitä, todetaan asemakaavamääräyksissä.

– Hakalanrinteen tontteja on kyselty, joten kannattaa tehdä tonttihakemus pian, kannustaa kunnan maankäyttöasiantuntija Heini Merikallio tiedotteessa.