Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuinka valmistaa maittavaa ruokaa särkikaloista? – Nummelanharjun koululla teemapäivä

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) HOLA Lake II -hanke järjestää “särkikalasta särvintä” -iltapäivän keskiviikkona 28.9. kello 16.30–20.30 Nummelanharjun koululla. Tapahtuma on osa Kestävän Kehityksen viikkoa.

Illan aikana valmistetaan mm. säilykesärkeä, paistetaan suutaria, kokeillaan uunilahnaa ja päästään opettelemaan särkikalojen graavausta. Lisäksi tilaisuudessa pääsee opettelemaan tai kertaamaan kalankäsittelytaitoja. Ohjaajana toimii Janne Rautio Rymättylästä, jolla on pitkä kokemus niin särkikalojen kuin myös muiden kotimaisten villikalojen käytöstä.

Tilaisuus on kaikille avoin, osallistujamäärä on max 20 henkilöä. Mukaan kannattaa ottaa noin 400 g puhtaita lasipurkkeja 5–6 kpl sekä oma fileointiveitsi mikäli sellainen löytyy.

Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautuminen etukäteen viimeistään pe 23.9.2022 TÄSTÄ.