Nummelan kaunein piha valitaan jälleen: vuorossa kerrostalopihat – "Tehkää ehdotuksia", pyytää Nummelan Kilta

Nummelan Kilta on jo vuodesta 1967 lähtien, valinnut vuosittain Nummelan kauneimman pihan. Alkuvuosina voittaja valittiin omakotitalopihojen joukosta, mutta jo 1980-luvun alkupuolelta lähtien kaunein piha on valittu vuorovuosin omakotitalojen, rivitalojen, kerrostalojen sekä liike- tai julkisten rakennuksen pihojen joukosta.

Tänä vuonna vuorossa ovat kerrostalopihat. Nummelan kaunein piha vuonna 2022 valitaan siis Nummelan kerrostalojen joukosta. Valinnan suorittavat Nummelan Marttojen ja Killan edustajat yhdessä. Killan puolesta kilpailun järjestelyistä vastaavat varakiltakomentaja Pentti Hannukainen ja Raimo Ylikarjula. Nummelan Martoista mukana ovat Raili Kotamäki ja Ritva Keinonen.

Valintaraati tulee tänäkin vuonna kiinnittämään huomiota etenkin piha-alueen kokonaisuuteen. Pihan ensivaikutelma on nostettu vahvasti esille, kuten myös pihan harmonia eli istutusten sijoittelu pihaympäristön ja rakennusten suhteen. Myös piha-alueen houkuttelevuutta ja turvallisuutta arvostellaan. Ja nyt myös haitallisten vieraslajien olemassaolo on nostettu arvosteluperusteisiin.

Kaikki vihtiläiset voivat tehdä ehdotuksia palkittavasta kerrostalopihasta Nummelan Killan verkkosivujen kautta (nummelankilta.fi). Ehdotuksen tehneiden kesken arvotaan Nummelan K-Raudan lahjoittama 100 euron lahjakortti. Pihakisan toinen paikallinen yhteistyökumppani on MP-Opastin Oy.

Pihakilpailun voittaja julkistetaan elokuun lopussa. Voittajatalon seinään kiinnitetään voitosta kertova messinkilaatta, ja voittaja palkitaan myös K-Raudan lahjakortilla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat