Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Luontoliikuntaa, senioritansseja ja Army-Trainingia – Vihdin liikuntapalvelut järjestää monenlaista kesäohjelmaa

Vihdin liikuntapalvelut järjestää kesällä taas runsaasti liikunnallista ohjelmaa. Tarjolla on niin maksuttomia jumppia, maksullisia liikuntaryhmiä kuin luontoliikuntaa.

Maksuttomia jumppia on kesäkuussa tarjolla aamupäivisin kello 10–11 ja alkuillasta 18–19. Ohjauspaikkoina toimivat Hiihtomaja Nummelanharjulla, Hiidenvedentie 4 ja Vihdin kirkonkylän veneranta.

Maksullisten jumpparyhmien tarjontaan kuuluu kunnanviraston varikolla järjestettävät Army-Training ja pesäpallostadion Hiidenkirnulla järjestettävät HIIT-harjoitukset. Näistäkin tarkemmat tiedot löytyvät Vihdin kunnan verkkosivuilta.

Maksuttomia luontoliikuntatapahtumia on Vihdissä tarjolla kolmena iltana heinä- ja elokuussa. Pyölinkallion huiputus on 5.7. kello 17 alkaen, Mäyrän kallion huiputus 26.7. kello 17 alkaen ja Kauhumäen huiputus 9.8. kello 17 alkaen.

Lisäksi liikuntapalvelut järjestää kesällä maksullisia Hydrobic luonnonvedessä -tapahtumia. Tapahtumia järjestetään tiistaisin klo 12 ja paikka on vaihtuva.

5.7. tapahtuma on Varikkaan uimarannalla, 12.7. Otalammen uimarannalla, 26.7. Palojärven uimapaikalla ja 2.8. Haimoon maauimalassa.

Kesällä järjestetään myös Senioritanssi tutuksi ja tavaksi -tilaisuuksia. Ensimmäinen tanssitapahtuma on tiistaina 21.6. kello 10 Vihdin kirkonkylän Taidetalo Siirilässä. Toinen tanssitapahtuma järjestetään keskiviikkona 22.6. kello 10 Nummelan Kuoppanummen koululla. Tanssitapahtumat ovat maksuttomia.

Nummelan painisalissa (Kuoppanummentie 22) järjestetään Hikoilua ja hyvinvointia -tapahtuma to 23.6. kello 9.30 alkaen. Päivän aikana voi tutustua ensi kauden uusiin ryhmiin, kuntopiiriin, venyttelyyn sekä kehon ja mielen tunneille. Jos ilma on hyvä, tapahtuma järjestetään yleisurheilukentän nurmialueella.

Tarkat tiedot kunnan liikuntatapahtumista löytyy Vihdin kunnan verkkosivuilta.