Koko perheen Satumetsä -tapahtuma Nummelanharjulla lauantaina

Nummelanharjulla Tarmonmajan läheinen metsäalue muuttuu koko perheen Satumetsäksi lauantaina 14.5. kello 10–14. Metsässä voi osallistua menninkäisten luontokouluun, omituisten otusten taidekouluun, ratsastaa omalla tai lainakeppihevosella pienten tai kokeneempien ratsastajien radalla.

Metsässä voi tutustua peikkojen kevääseen ja velhojen tarinakiviin tai löytää Punahilkan sukat narulta. Merirosvojen temppuradalla sekä frisbeeradalla voi testata omia taitojaan. Kasvomaalauspisteellä voi tehostaa omaa satuhahmoaan, sillä satuhahmoksi pukeutuminen on hyvin toivottavaa. Parkkipaikalta löytyy ihan ehta oikea paloauto. Tämä kaikki on ilmaista ja tilaisuuteen on vapaa pääsy. Pieniä maksuja kertyy, jos poikkeaa kahvi-, lettu- tai makkarakojuilla tai hyppää ponikärryn kyytiin.

Järjestäjinä ovat Vihdin Lions Club, Hiidenveden Zonta-kerho, mukana myös MLL, Vihdin ev-lut. seurakunta, Vihdin kunnan kirjasto, Vihdin kuvataidekoulu, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, Mirkun talli ja keppihevosexpertti Maisa Litja.

Jos kävellen ei pääse tapahtumapaikalle, lähin parkkipaikka löytyy uimahallin läheisyydestä. Paikalle toivotaan käveltävän parkkipaikalta ylös menevän kävelytien ja alikulkusillan kautta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat