Vihti Ski Centerin hiihtokoulu palkittiin vuoden 2022 hiihtokouluna

Vihti Ski Hiihtokoulu on palkittu vuoden 2022 hiihtokouluna. Palkinto jaettiin Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n vuosikokouksessa Sallassa viime viikolla.

Vihti Ski Centerin hiihtokoulu on järjestänyt opetusta jo vuodesta 1984, ja se on jo aiemmin palkittu kolmesti vuoden hiihtokouluna.

Vihti Ski Hiihtokoulu liikuttaa vauvasta vaariin ja hakee jatkuvasti keinoja innostaa uusia harrastajia. Se tekee aktiivista yhteistyötä paikallisten koulujen kanssa ja on esimerkiksi perustanut Skimbajengin kehittämään 1.- ja 2.-luokkalaisten hiihdonopetusta.

Vihti Ski Hiihtokoulu tunnetaan myös ratalaskukoulustaan, joka tarjoaa tutustumis- ja harrastusmahdollisuuksia aina 3-vuotiaista senioreihin. Vihti Ski Hiihtokoulussa viihtyvät oppilaiden lisäksi myös opettajat, perustelee Suomen Hiihtokeskusyhdistys valintaa.

Vuoden hiihtokeskus 2022 on Himos Jämsässä ja vuoden lähikeskus Ruosniemi Porissa. Lisäksi Ylläksen lumiturvallisuustyö sai Vuoden teko -palkinnon.

Palkittavia oli valitsemassa raati, johon kuului matkailun, median ja lajiliittojen edustajia. Myös kuluttajilla oli mahdollisuus vaikuttaa valintoihin, ja Ski.fi -sivuilla julkaistuun kyselyyn vastasi yli 4 000 laskettelijaa. Kuluttajien vastaukset olivat arvokas työkalu valintaraadille, kertoo Suomen Hiihtokeskusyhdistys tiedotteessaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat