Järjestätkö kesätapahtuman Vihdissä tai Karkkilassa – lähetä tapahtumavinkki Kesälehden tapahtumakalenteriin!

Vihdin Uutisten ja Karkkilan Tienoon Viikko -lehtien yhteinen Kesälehti ilmestyy keskiviikkona 1. kesäkuuta. Toimitus kokoaa nyt Kesälehden tapahtumakalenteriin Vihdin ja Karkkilan alueen kesätapahtumia.

Tapahtumakalenteriin voi lähettää tietoja kesä-elokuun 2022 tapahtumista sähköpostilla osoitteeseen viu.toimitus@media.fi

Kirjoita viestin otsikkoon sana "vinkki kesän tapahtumakalenteriin". Kirjoita lyhyesti, vain parilla rivillä tieto, mistä tapahtumasta on kyse, missä se järjestetään ja milloin ja kuka on tapahtuman järjestäjä. Toimitus kokoaa vinkit tapahtumakalenteriin.

Toimitukselle voi lisäksi lähettää pitkin vuotta tiedotteita tulevista tapahtumista. Tapahtumatiedotteita voi niinikään lähettää osoitteeseen viu.toimitus@media.fi. Tiedotteessa on hyvä käydä selkeästi ilmi tapahtuman paikka, aika ja järjestäjä, sekä mahdollisesti jotain taustatietoja tapahtumasta tai tapahtuman esiintyjistä. Mukaan voi halutessaan laittaa myös valokuvan esimerkiksi tapahtuman esiintyjästä tai edellisvuoden vastaavasta tapahtumasta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat