Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sirkus Finlandia joutui perumaan Vihdin kirkonkylän näytökset – kenttä märkä ja osin jäinen

Sirkus Finlandialla piti olla kaksi näytöstä Vihdin kirkonkylässä keskiviikkona 13.4., mutta ne jouduttiin perumaan kentän olosuhteiden takia.

Kenttä sijaitsee Kirjavantie 3:ssa K-Supermarketin takana.

Kenttä on Finlandian väelle tuttu.

– Paikka on alava, ja jo viikko sitten havaitsimme kentän märkyyden. Sinne valuu sulamisvesiä ja jäätä oli paikoitellen jopa parinkymmenen sentin paksuudelta, kertoo Sirkus Finlandian tiedottaja Jouni Aalto.

Nummelasta ei löydy kenttiä, joille saisimme mennä.

Jouni Aalto, Sirkus Finlandia

– Yritimme omin ja myös paikallisen yrittäjän voimin parantaa tilannetta, mutta todettava oli, ettei kalustoa voi ajaa kentälle. Johtaja Carl Johan Jernström kävi itse paikan päällä ja teki perumispäätöksen maanantaina 11.4., Aalto toteaa.

Herkästi ei sirkusnäytöksiä peruta, mutta sään armoilla ollaan, harmittelee Aalto.

Finlandia aloitti kiertueensa Karjaalta ja jatkoi Tammisaareen. Vihdin kirkonkylä olisi ollut kolmantena.

– Nyt Vihti jää kokonaan väliin, mikä on todella sääli. Viimeksi olimme Vihdissä kaksi vuotta sitten; viime vuosi jäi väliin koronan takia.

Nummelassa Sirkus Finlandia ei ole esiintynyt viime vuosina.

– Nummelasta ei löydy kenttiä, joille saisimme mennä. Aiemmin olimme Väinämöisen kentällä, ja suuri osa kalustosta oli kaupan parkkipaikalla. Takavuosina olimme lentokentällä Airhotelin parkkipaikan läheisyydessä.

Sirkus Finlandian tämänvuotisella kiertueella on mukana lähes 70 ihmistä ja noin 40 ajoneuvoa perävaunuineen.