Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomen suurin: Vihdin Omakotiyhdistys järjestää retken Kevätmessuille lauantaina

Huhtikuun alku näyttää varsin talviselta, mutta kevättä on ilmassa: Vihdin Omakotiyhdistys järjestää tulevana lauantaina 9.4. retken Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen.

– Enintään 100 henkilölle – jäsenille ja jäseniksi liittyville – yhdistys tarjoaa maksuttoman kuljetuksen messuille ja takaisin. Kaksi bussia on varattu, ja tilaa on. Bensarahat säästyvät, samoin 12 euron parkkimaksu perillä. Ohjeet liittymiseen löytyvät verkkosivuiltamme vihdinomakoti.fi, vinkkaa puheenjohtaja Veikko Hallikainen.

Vihdin Omakotiyhdistys on edelleen Suomen suurin: jäsentalouksia on yli 4 000. Kakkonen on Lohja noin 2 000 jäsentaloudella ja kolmas Joensuu.

Linjaliikenne Kivistön bussit lähtevät lauantaina Vihdin kirkonkylästä Linjalasta kello 9.00 Oinasjoen kautta Lankilan Honkatielle, sieltä Nummelan keskustaan. Linjaportista lähdetään kello 9.20 Karprintin pysäkin kautta Veikkolaan ja sieltä Messukeskukseen. Paluulähtö Messukeskuksesta on kello 15.30.

Retkelle ilmoittaudutaan Irma Hyttiselle (p. 050 572 6360). Myös sähköpostilla (irma.hyttinen1@gmail.com) voi ilmoittaa puhelinnumeronsa ja mistä tulee kyytiin.

– Jäsenkortilla saa kaksi messulippua yhden hinnalla kaikkina messupäivinä torstaista sunnuntaihin, lisää Hallikainen.