Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinvointi-ilta naistenpäivän kunniaksi Vihdin uimahallissa – luvassa liikuntaa ja hemmottelua

Naisten hyvinvointi-iltaa vietetään kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi liikunnan ja hemmottelun merkeissä Vihdin uimahallissa Nummelassa naistenpäivän aattona 7.3. kello 17 alkaen. Ilta on tarkoitettu vain naisille. Miehille on oma ilta marraskuussa.

– Ehdimme järjestää illan kerran ennen koronaa ja se sujui niin hyvin, että järjestämme sen nyt uudestaan, kertoo hyvinvointi-illan ideoinut liikunnanohjaaja Tuija Saari.

– Olin itse joskus aikaisemmin tapahtumassa, joka oli järjestetty naistenpäivänä, tosin vähän erilaisin aihein kuin meillä. Ilta oli niin mukava ja nautin osallistumisesta suunnattomasti. Siksi ajattelin, että miksi ei meillä Vihdin uimahallilla voisi olla myös mukava päivä, jossa voi hemmotella itseään, Tuija Saari kertoo.

Tuija Saari kertoo, että kaikki ovat kovasti odottaneet normaalia aikaa ilman koronarajoituksia. Hän arvelee, että hyvinvointitapahtuma voisi olla hyvä alku normaalille sosiaaliselle toiminnalle.

– Tapahtuma on sosiaalista toimintaa ja tuo hyvää mieltä, kun tapahtumassa saa jakaa kuulumisia muiden kanssa. Lisäksi itseään voi hemmotella yhteistyökumppaneiden palveluilla. Tarjolla on muun muassa kulmien värjäystä, ripsien laittoa, käsihoitoja tai intialaista päähierontaa, Saari vinkkaa.

Illassa on kuusi erilaista liikuntatuntia, joista voi valita itselleen mieluisia. Uima-altaalla on 17.45–18.45 vesitreeni, 19.15–19.45 allaslavis ja kello 20.15–21.00 vesibic. Näille tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Uimahallin liikuntatilassa on kello 17.45–18.45 kuntopiiri, kello 19.00–19.45 rasvanpoltto ja kello 20.00–20.45 venyttely. Näistä voi valita itselleen mieluisat tunnit ilmoittautumalla ennakkoon, koska liikuntatila on rajallinen. Ennakkoilmoittautuminen alkaa 28.2. kello 8.00 ja päättyy 6.3 kello 21.00 sivulla: www.vihti.fi/ilmoittautumiset.

Iltaan osallistuminen maksaa viisi euroa henkilöltä. Hoidot maksavat erikseen. Illan aikana voi myös uida tai vesijuosta.