Jatka lausetta | Sanna Leinonen: "Unelmat on ihan parhaita ja tehty toteutettaviksi"

Jatka lausetta -juttusarjassa tutut vihtiläiset paljastavat itsestään uusia asioita. Elvari Korujen yrittäjä Sanna Leinonen rakastaa vaaleanpunaista ja haluaisi oppia olemaan itselleen armollisempi.

En olisi ikinä uskonut… että maailma on yhtäkkiä tällaisessa tilanteessa.

Olen virkeimmilläni… juotuani aamulla kaksi isoa kuppia mustaa kahvia. Kotona juon sen aina samasta vaaleanpunaisesta kupista ja reissun päällä mulla on mukana aina kuksa.

Olen loistava… tekemään hommat viime tingassa. Silloin mä toimin tehokkaimmin, kun deadlinet paukkuu.

Suurin asia jonka olen oppinut elämäni aikana on… että elämä tapahtuu vain kerran. Unelmat on ihan parhaita ja ne on tehty toteutettaviksi. Elä just semmosta elämää, mikä tuntuu parhaalta itselle.

Haluaisin matkustaa… kaikkialle. Eniten kakkoskotiini Thaimaan Khanomiin, toiseksi eniten haluan kiertämään autolla Eurooppaa, ihailla auringonnousuja ja -laskuja puskaparkeissa.

Noloa myöntää, mutta… olen kerran nepannut suustani purukumin vieraan miehen takin rinnukseen kiinni. Kävelin kylläkin miehen luo, sanoin moi ja nappasin purkan pois. Helposti elämäni top-5 noloin tapahtuma.

Vihdissä rakastin auringonnousuja omalta pihalta.

Haluaisin oppia… olemaan armollinen itselleni. Välillä tavoitteet on ihan liian kovia ja siitä seuraa vaan pettymys. Myös thai-kielen ja espanjan oppiminen on to do -listallani.

Kymmenen vuoden päästä olen… terve. Onnellinen. Ja että työhön käytetty aika ja vapaa-aika ovat balanssissa.

Kotini paras puoli on… että se on aikalailla kokonaan vaaleanpunainen, ulkoota ja sisältä.

Voisin syödä pelkästään… lihaa ja nuotiolla tehtyjä notskipottuja valkosipulivoilla.

Jännitän… harvemmin. Jos tulee tilanne, mikä jännittää niin uskon, että sen tehtävä on pitää vaan skarppina.

Jos saisin yhden toiveen, toivoisin… että me ihmiset oltais toisillemme ystävällisiä, tasapuolisia, reiluja. Autettais pyyteettömästi toisia, jos tarve tulee.

Vihdissä rakastin… auringonnousuja omalta pihalta, koivukujaa, omaa rauhaa, luontoa.

Tunnen vastustamatonta halua… karata ulkomaille ainakin vuodeksi. Tämä on ollut mielessä nyt useamman vuoden. Vielä vain mietin, miten saan järkevästi työn mukaani.

Inhoan luonteessani sitä, että… olen välillä liian kiltti. Huolehdin välillä enemmän muista kuin itsestäni.

Hyvä ystävä on… hyvä olla olemassa.

Minut saa liikuttumaan... Jos en olisi korupäällikkö Elvarilla, olisin hyvä vanhanaikainen itkijänainen. Minut herkistää moni asia, koska elän niin tunteella. Kyyneleet tulee herkästi monenlaisista asioista ja suurin oppi onkin ollut, että päästän ne ulos, kun siltä tuntuu.

Kun kukaan ei näe… ihan varmana tanssin.

En voi sietää… epäoikeutta maailmassa.

Minulla on pakkomielle… vaaleanpunaiseen, yllätys! Se väri vaan piristää mua ja mun elämää. Lempivärini jo yli 30 vuotta.

Ihailen… rohkeita, omapäisiä ihmisiä, joilla on usko, toteutusrohkeus omiin tekemisiin ja unelmien toteuttamiseen. Unelmien ei tarvitse olla aina maailman isoimpia. Elämän parhaimmat ja tärkeät asiat saattaa olla myös yllättävän pieniä.

Jokaisen kannattaisi joskus lukea… joku hyvä kirja. Itse luin pitkästä aikaa kesällä ja nauroin ääneen, se teki hyvää. Henriikka Rönkkönen: Mielikuvituspoikaystävä, Määmatka ja Bikinirajatapaus.

Lauseita jatkoi

Sanna Leinonen

Ammatti: Korupäällikkö/yrittäjä Elvari Korut Oy

Koulutus:

Perhe: Parisuhteessa

Harrastukset: Tarkkuusammunta, sikarit

Etusivulla nyt

Luetuimmat