Vihdin Uutiset kysyi kysyi tutuilta paikallisilta odotuksia tulevalle vuodelle – toiveissa edellistä vapaampi ja normaalimpi vuosi

Minna Linja, kuvataiteilija

Mennyt vuosi oli työntäyteinen, mutta mukavalla tavalla. Maalauksiani oli esillä monissa näyttelyissä Vihdistä Rovaniemelle saakka. Erityisen ihana oli tavata ihmisiä täällä Vihdin näyttelyissä.

Juhlimme uuttavuotta ystävien kesken. Tulevalta vuodelta odotan kovasti uusia kohtaamisia taiteen äärellä, ja pelloilla tallustelua koirien kanssa. Erityisen hienoa olisi päästä hiihtämään umpihankia pitkin, joten toivon paljon pehmoista lunta! Tietysti toivon, että pandemian pahin terä taittuisi ja voisimme kaikki jatkaa kohti uutta. Alan valmistella isoa teoskokonaisuutta Kemin taidemuseossa vuonna 2024 pidettävään näyttelyyni. Suunnitelmissa on myös viettää enemmän aikaa rakkaimpien ihmisten kanssa. Tyttären kanssa lähdemme helmikuussa kaivatulle reissulle kotiseudulleni Sodankylään, jos vain pandemiatilanne sallii.

Jani Sievinen, uintivalmentaja

Henkilökohtaisella tasolla menneestä vuodesta on jäänyt ihan hyvä fiilis. Ammatillisesti päällimmäiseksi jäi mieleen Tokion olympialaisten kommentaattorin hommat.

Juhlimme uuttavuotta vaimon kanssa kahdestaan Helsingissä pizzan ja elokuvien parissa. Tulevaan vuoteen suhtaudun positiivisesti. Toivon tietysti, että korona hellittäisi otettaan. Yksi omista työalueistani on uimahallit ja toivoisin, että pääsisimme normaaliin tilanteeseen mahdollisimman nopeasti. Töiden suhteen vuodesta tulee mielenkiintoinen, sillä tulossa on uusi aluevaltaus. Teen yhteistyössä Apollomatkojen kanssa uintileirin niin sanotusti taviksille etelän lämmössä. Kyseessä on aikuisten tekniikkakurssi, jossa on eritasoisia ryhmiä. Menemme maaliskuussa Kanariansaarille ja syyskuussa Kreikkaan. Perheen kanssa pyrimme siihen, että kokoontuisimme pääsiäisen aikaan yhteen. Meillä on aika iso perhe. Ajattelimme, että pääsiäisenä viettäisimme pitkän kaavan mukaan useamman päivän kaikki yhdessä.

Aino-Maria Ollikainen, Hiidenlaulun kuoronjohtaja

Kevät oli kuorolle haasteellinen, mutta siitä selvittiin. Saimme joulukonsertin pidettyä ennen kuin koronarajoitukset taas kiristyivät. Joulukonsertin jälkeen menneestä vuodesta jäi loppujen lopuksi hyvä fiilis. Uusi kausi alkaisi loppiaisen jälkeen, nyt tietysti jännitämme pääsemmekö aloittamaan normaalisti vai siirrymmekö etäharjoituksiin.

Juhlin uuttavuotta kotona puolison kanssa. Meillä on koiranpentu ja pysyimme kaukana paukkeesta. Tulevalta vuodelta odotan, että pääsisimme kuoron kanssa laulamaan yhdessä. Kuoro on sosiaalinen harrastus, olisi tärkeää päästä tapaamaan ihmisiä. Luulen että henkilökohtainen elämä ja työelämä kanttorina säilyvät aika normaaleina. Korona määrittää todella pitkälle sitä, mitä tehdään, myös henkilökohtaisessa elämässä. Toivon että 2022 olisi vähän helpompi ja vapaampi kuin mennyt vuosi.

Pekka Palin, Vihdin Autotalon yrittäjä ja Nummelan Tarmon puheenjohtaja

Mennyt vuosi oli koronan takia edelleen aika erityinen. Korona vaikutti niin yrityselämässä kuin urheiluseuran puitteissa. Esimerkiksi autonäyttelyjä ei pystytä järjestämään normaalilla tavalla. Nummelan Tarmo ei järjestänyt viime talvena esimerkiksi Nappulahiihtoja. Hiidenhölkkä kuitenkin pystyttiin järjestämään.

Juhlimme uuttavuotta kotioloissa perhetuttavien kanssa. Nummelan Tarmolle tämä vuosi on juhlavuosi. Seura perustettiin vuonna 1952, eli tämä on seuran 70. toimintavuosi. Katsotaan miten tilanne sallii pitää juhlatapahtumia. Toivoisin, että tuleva vuosi toisi vakautta ja koronapandemia rauhoittuisi. Elämä pääsisi normalisoitumaan. Toivoisin tasapainoa ja eteenpäin menemistä; yrityselämässä se tarkoittaisi kasvua. Henkilökohtaisessa elämässä ei ole suunnitelmissa mitään erityistä. Monipuolista liikuntaa on tarkoitus harrastaa. Osallistun perinteisesti muutamiin juoksu- ja hiihtotapahtumiin.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat