Ilotulitukset pidetään Nummelassa ja Vihdin kirkonkylässä – Rajoitukset eivät koske ulkoilmatapahtumia

Vihdissä juhlistetaan vuoden vaihtumista kahdella julkisella ilotulituksella Nummelassa ja Vihdin kirkonkylässä. Ilotulitukset voidaan järjestää tiukentuneista koronarajoituksista huolimatta, koska kyseessä on rajaamattomalla alueella oleva ulkoilmatapahtuma.

Nummelan Kilta järjestää ilotulituksen Nummelan K-Raudan viereisellä tyhjällä tontilla 31.12. kello 19. Ilotulitus järjestetään yhteistyössä Vihdin kunnan ja K-Citymarket Nummelan kanssa. SuurVihdin Kilta järjestää ilotulituksen uuden vuoden aattona Vihdin kirkonkylän liikuntahallin vieressä kello 19.30

Nummelan tapahtumapaikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin, sillä tilaisuus on ollut erittäin suosittu aiempina vuosina. Ilotulitusta voi katsella Porintien Enäjärven puolelta sekä K-Citymarket Nummelan pihalta ja kattoparkista. Myös Tuusankaarelta ja Nummelan linja-autoaseman ympäristöstä näkee ilotulituksen hyvin. Auto kannattaa jättää kauemmas, sillä ilotulituspaikan ympäristö ruuhkaantuu.

– Julkisen ilotulituksen järjestämisellä toivomme, että yksittäisten henkilöiden ampumien rakettien määrä vähenee, kun nautimme yhteisestä tapahtumasta, kertoo Kiltakomentaja Jarmo Töyräs Nummelan Killasta.

SuurVihdin Killan puheenjohtaja Kai Viherkanto kertoo, että saastuttamaton valoshow on ollut mietinnässä:

– Valoja on mietitty vaihtoehtona, mutta kustannuksiltaan valoshow tulee vielä liian kalliiksi, jos halutaan näyttävyyttä riittävästi. Rakentaminen vie aikaa huomattavasti enemmän, kun tarvitaan sähköt kaikille valaisimille.

Jarmo Töyräs on samoilla linjoilla:

– Valoshow ei ole poissuljettu vaihtoehto. Tällä hetkellä kustannukset kuitenkin tulevat vastaan. Kun tarjontaa tulee enemmän niin kustannuksetkin laskevat.

Etusivulla nyt

Luetuimmat