Nummelan terveysaseman ja paloaseman henkilöstöille jouluiset tervehdykset

Nummelan terveysaseman henkilöstön puolesta lahjan otti vastaan terveydenhoitaja Laura Saarinen. "Joulupukkina" kiltakomentaja Jarmo Töyräs. Timo Väistö

Nummelan Kilta ja yhteistyökumppani K-Citymarket Nummela muistivat Nummelan terveysaseman ja Nummelan paloaseman henkilökuntia joulun alla.

– Molempien organisaatioiden henkilöstö on viimeiset pari vuotta joutunut, koronasta johtuen, työskentelemään valtavien paineiden alla. He ovat tehtävänsä hoitaneet tunnollisesti ja erinomaisesti, toteavat K-Citymarketin kauppias Antti-Jussi Kivi ja Nummelan Killan kiltakomentaja Jarmo Töyräs yhteen ääneen.

Palomestari Veikko Lehtovirta otti vastaan jouluiset tervehdykset Nummelan paloasemalla. Luovuttajana kiltakomentaja Jarmo Töyräs. Timo Väistö

– Halusimme tällä pienellä muistamisella osaltamme kiittää molempien organisaatioiden upeaa henkilöstöä ja toivottaa samalla hyvää ja rauhallista joulua.

Joulupukkina toimi kiltakomentaja Jarmo Töyräs kauppiaan palvellessa asiakkaitaan kiireisenä joulunalusaikana.

Terveysaseman henkilöstön puolesta lahjan otti vastaan terveydenhoitaja Laura Saarinen ja pelastuslaitoksen puolesta palomestari Veikko Lehtovirta.

Kommentoi