Vihdin kirkko keskiviikkona: Kamarikuoro ja Antti Raiski joulukonsertissa

Keskiviikkona, jouluaatonaatonaattona, on mahdollisuus osallistua herkkään konserttiin Vihdin kirkossa. Vihtiläisten musiikinrakastajien sydämet valloittaneet laulava kauppias, tangokuningas vuodelta 2000 Antti Raiski ja Vihdin kamarikuoro esiintyvät soitinyhtyeen kanssa ”Odotan jouluvierasta” -joulukonsertissa.

Soitinyhtyeessä soittavat Raija Urama, huilu, Minttu Ristiniitty ja L iisa Leppänen, viulu, Sanni Kemppainen, alttoviulu ja Emilia Hapuli, sello. Kuoroa ja soitinyhtyettä johtavat Jorma Hannikainen ja Kaisa-Leena Hannikainen, joka on myös konsertin urkurina.

Konsertti on hyvä kattaus sekä tutuista tutuimpia että harvemmin kuultuja joululauluja ja niiden sovituksia.

Konsertti päättyy Antti Raiskin, kuoron, soitinyhtyeen ja urkujen yhteisesti esittämään Adolph Adamin lauluun Oi, jouluyö.

Konsertti on keskiviikkona 22.12. kello 19 Vihdin kirkossa. Konserttiin on muuten vapaa pääsy, mutta konserttiin tulijoilta vaaditaan koronapassi ja henkilöllisyystodistus.

Vapaaehtoisen ohjelmamaksun voi antaa lasten ja nuorten koulunkäynnin turvaamiseksi kriisien keskellä Kirkon ulkomaanavun katastrofirahaston kautta.

Odotan jouluvierasta -konsertti ke 22.12. kello 19 Vihdin kirkossa. Vapaa pääsy.

Vihdin kamarikuoron ja Antti Raiskin joulukonsertti peruttu

Juttua päivitetty 21.12.2021 kello 8.33. Lisätty juttulinkki konsertin peruuttamisesta kertovaan juttuun.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat