Vihti-Gymin joukkueet jälleen mitaleille

Liikuntaseura Vihti-Gymin Alegria-joukkue voitti toistamiseen kultaa tanssillisen voimistelun Cup2-kilpailussa ennätyspisteillä sarjassa 16–19-vuotiaat. Korennot-joukkue sai samassa sarjassa hopeaa. Lisäksi 8–11-vuotiaiden sarjassa kilpaillut Clara palkittiin kultamitalilla kolmen parhaan joukkueen joukkoon sijoittumisesta.

Vihti-Gymin viisi tanssillisen voimistelun joukkuetta osallistuivat Mäntsälässä pidettyyn Cup2-kilpailuun 27.11. Osallistujina oli yhteensä 46 joukkuetta kuudessa ikäsarjassa ympäri Suomen. Vihti-Gymistä mukana olivat myös Lumia (12–15v.) ja Impulssi (yli 20v.). Kaikki joukkueet suoriutuivat hienosti kauden toisissa kilpailuissa ja paransivat pisteitä ja sijoituksia.

Kotiintuomisina kilpailuista oli seuratasolla jälleen paras mitalisaalis, yhteensä kolme mitalia. Samaan mitalisaldoon ylsi myös Iisalmen Naisvoimistelijat. Vihti-Gymin Alegria ja Korennot saavuttivat sarjansa kirkkaimmat mitalit ja Clara sijoittui upeasti kolmen parhaan joukkoon. Lumian sijoitus oli 9/15 ja Impulssin 4/7. Seuraavat kilpailut järjestetään Oulussa, jonne matkustetaan neljän joukkueen voimin.

Tanssillisen voimistelun Cup koostuu yhteensä neljästä osakilpailusta, joista kolmen parhaan sijoituksen pistemäärä huomioidaan. Huhtikuun mestaruuskilpailussa palkitaan Voimisteluliiton tanssillisen voimistelun mestaruuden lisäksi myös Cup-kokonaiskilpailuiden kolme parasta joukkuetta ikäsarjoittain.

Liikuntaseura Vihti-Gymissä voi harrastaa tanssillista voimistelua kaikissa ikäsarjoissa aivan lajin huipulla. Viiden kilpailevan joukkueen lisäksi seurassa on alkanut syksyllä 2021 uusi alle 10-vuotiaiden lasten valmennusryhmä Rosalia. Joukkue etsii vielä uusia innokkaita voimistelijoita ja ryhmässä harjoitellaan alkeita, joten mukaan pääsevät kaikki lajista kiinnostuneet.

Joukkueiden kuulumisia voi seurata Vihti-Gymin Instagramissa ja Facebookissa. Uudet voimistelijat toivotamme tervetulleiksi joukkueisiin – ota yhteyttä vihtigymry@gmail.com

Etusivulla nyt

Luetuimmat