Vihdin seudun KD: John Remes uudeksi puheenjohtajaksi

Vihdin seudun Kristillisdemokraattien uusi puheenjohtaja vuonna 2022 on John Remes ja varapuheenjohtajana jatkaa Päivi Åhlgen.

Nykyinen puheenjohtaja Kaarlo Koimäki jatkaa johtokunnassa, johon kuuluvat edellä mainittujen lisäksi Minna Kekki, Hannamari Auvinen, Lenita Nyman ja Hannu Häkkinen.

Aluevaaliehdokkaat tammikuun 2022 vaaleissa: Vihdistä Kaarlo Koimäki, John Remes ja Päivi Åhlgren. Karkkilasta Hannamari Auvinen, Kitti Kumpulainen, Lenita Nyman ja Lauri Pohjola.

Piirikokousedustajia ovat Hannamari Auvinen, Lauri Pohjola, John Remes ja Lenita Nyman. Varaedustajat: 1. Kaarlo Koimäki, 2. Esa Hyvärinen, 3. Kenneth Åhlgren ja 4. Kitti Kumpulainen.

Vihdin seudun KD antoi vuosikokouksessaan julkilausuman vanhustenhoidosta Vihdissä ja Karkkilassa.

– Vanhustenhoito on perusturvakuntayhtymä Karviaisen alueella saatava sellaiselle tasolle, ettei ikääntymistä tarvitse pelätä. Tilanteeseen sopiva hoitopaikka on oltava omalla paikkakunnalla, Vihdissä tai Karkkilassa, ilman kuukausien jonotusta.

Kristillisdemokraatit ehdottavat muun muassa, että vanhusten hoivakodeissa otetaan käyttöön neljän takuun malli: ulkoilutakuu, ruokailutakuu, hygieniatakuu ja yhteisötakuu.

Etusivulla nyt

Luetuimmat