Uusi festivaali Vihtiin ensi kesänä – tapahtumalle etsitään nyt nimeä

Musiikkitapahtuma: Heinäkuussa luvassa kahden päivän aikana suomalaista ja kansainvälistä rockia ja poppia.

Vihti saa uuden festivaalin. Kuvituskuva. Lukas Pearsall

Vihti on saamassa uuden kesäisen musiikkitapahtuman, tiedottaa Vihdin kunta. Tapahtumassa kuullaan kahden päivän ajan kotimaista ja kansainvälistä klassista rockia ja poppia. Festivaalit järjestetään Vihdissä ensi vuonna 15.–16. heinäkuuta, paikkana toimii Hiidenkirnu-nimellä tunnettu pesäpallostadion Nummelassa.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa United Festivals Oy. Yrityksen käsialaa ovat myös muun muassa Down By The Laituri Turussa, Karjurock Uudessakaupungissa, SunFest Naantalissa ja SmugglerRok Liedossa.

– Olemme järjestäneet neljää festivaalia Varsinais-Suomessa usean vuoden ajan ja olemme jo jonkin aikaa suunnitelleet laajenemista pääkaupunkiseudulle. Nyt oli oikea hetki toteuttaa suunnitelma ja lähteä rakentamaan uutta festivaalitapahtumaa pääkaupunkiseudulle Vihtiin. Vihdin sijainti on mielenkiitoinen ja houkutteleva. Alueen läheisyydessä asuu paljon ihmisiä ja Vihtiin on helppoa ja sujuvaa tulla. Hiidenkirnuareena soveltuu hienosti festivaalialueeksi kokonsa ja saavutettavuutensa ansiosta. Odotamme innolla ensi kesää ja uutta festivaalia Vihdissä, kertoo United Festivalsin Henri Kulmala tiedotteessa.

Festivaalitapahtuman markkinointi starttaa ja liput tulevat myyntiin vuoden vaihteessa – mutta ennen sitä tapahtumalle tarvitaan nimi.

Kuntalaiset voivat nyt ehdottaa tapahtuman nimeä TÄÄLTÄ. Ehdotuksia voi lähettää 3. joulukuuta mennessä.

Tapahtuman järjestäjä United Festivals yhdessä Vihdin kunnan kanssa päättävät tapahtuman nimen äänestysajan päätyttyä. Kaikkien nimeä ehdottaneiden kesken arvotaan pääsylippuja festareille.

– Mahtavaa, että valtakunnallisesti operoivat tapahtumajärjestäjät ovat huomanneet Vihdissä piilevän potentiaalin ja saamme nyt yhteistyössä kunnan ja United Festivalsin kanssa tarjottua laadukkaan tapahtuma- ja musiikkielämyksen kuntalaisille ja lähialueen asukkaille. Vihdin kesästä on uupunut liian pitkään isompi musiikkitapahtuma, joten aktiivisena keikoilla kävijänä odotan tulevaa kesää ja tapahtumaa innolla, toteaa kunnan kulttuurituottaja Tommi Muhli tiedotteessa.

Kommentoi