Vihdin Quickstepillä tanssin taikaa – valtakunnalliset kisat toivat 200 tanssijaa Nummelaan

Vihdin Quickstepin järjestämät valtakunnalliset tanssiurheilukilpailut toivat marraskuun alussa Nummelaan noin 200 tanssijaa ympäri Suomea sekä muutaman parin myös Virosta. Kisoja tanssittiin Nummelassa 6. marraskuuta.

Kilpailussa oli mukana tanssijoita lapsista senioreihin ja aloittelijoista korkeimpaan taitoluokkaan asti. Kilpailuissa järjestettiin myös Seniori Cup ja MuksuMix sarja, jossa harjoitellaan kilpailuihin osallistumista, sekä Tanssiurheiluliiton kokeiluna soolo-kisaluokka lapsille.

Kilpailuun osallistui 15 Vihdin Quickstepin omaa tanssijaa. Ella Kanervo, Adele Leisten ja Mea Minkkinen osallistuivat soolo lapsi 2E kisaluokkaan. Erittäin tasaisessa kisassa Kanervo sijoittui hopealle, Leisten pronssille ja Minkkinen neljänneksi.

Erik Puikko ja Mea Minkkinen tanssivat Muksumix4 luokassa ja Quickstepin pienimmät tanssijat Leo Minkkinen ja Oona Nissi osallistuivat parina sekä Irene Laatikanen soolotanssijana Muksumix2 luokkaan.

Väinö Ketola ja Celina Suomi saavuttivat Lapsi 1E-luokkassa kolmannen sijan. Arttu Paavilainen ja Nelli Hiukka kisasivat Lapsi 2E -luokan finaalissa.

Heikki Koponen ja Petra Gustafsson kisasivat Seniori 2A Cup-luokassa. Pari haki kisarutiinia pitkän kilpailutauon jälkeen ja saavutti kilpailussa tavoitteensa. Sijoitus oli finaalin viides.

Jarno Vaajoki ja Aini Minkkinen tanssivat Seniori 1A luokan lattarit ja vakiot, voittaen molemmat luokat.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat