Vihdin Uutisten järjestöpalsta uudistuu – näin jätät järjestöpalstalle ilmoituksen verkkolomakkeella

Vihdin Uutisten järjestöpalsta uudistuu. Paikallisten yhdistysten omista sisäisistä tapahtumista kertovia ilmoituksia julkaistaan jatkossakin keskiviikon paperilehdessä. Uutta on kuitenkin ilmoitusten jättötapa.

Tähän asti ilmoitukset on jätetty sähköpostitse osoitteeseen viu.toimitus@media.fi. Jatkossa järjestöpalstalle tarkoitetut ilmoitukset tulee jättää Vihdin Uutisten verkkosivuilta löytyvän palvelun kautta.

Ilmoituksia voi jättää sähköpostitse vielä tiistaihin 2.11.2021 klo 10 mennessä. Sen jälkeen sähköpostitse lähetetyt järjestöilmoitukset jätetään huomiotta ja palstalle tulevat vain verkkolomakkeen kautta jätetyt ilmoitukset. Verkkolomake löytyy osoitteesta vihdinuutiset.fi/ilmoita.

Ilmoitus keskiviikon Vihdin Uutisiin tulee jättää viimeistään maanantaihin kello 10 mennessä.

Luoteis-Uusimaan torstain lehteen ilmoitus tulee jättää tiistaina kello 10 mennessä ja sunnuntain lehteen torstaina kello 10 mennessä. Yhdistysilmoitukset julkaistaan ilman logoja.

Järjestöpalsta on tarkoitettu paikallisille yhdistyksille niiden sisäiseen viestintään. Sääntömääräiset vuosikokousilmoitukset ja kaikille avoimet tapahtumailmoitukset ovat maksullisia.

Näin jätät ilmoituksen verkkolomakkeella

1. Mene verkossa osoitteeseen vihdinuutiset.fi/ilmoita . Valitse sieltä kohta "Seura- ja järjestötoiminta"

2. Valitse "1-palstainen rivi-ilmoitus 0 euroa"

3. Kirjoita lomakkeeseen haluamasi teksti. Ilmaisella palstalla maksimirivimäärä on 10 riviä. Sen yli menevät tekstit maksavat 3,5 euroa rivi. Lomakkeen esikatselu kertoo, mikäli teksti on yli 10 riviä.

4. Tarkista, että teksti on sellainen kuin haluat ja klikkaa "hyväksy".

5. Valitse lehtivalikosta Vihdin Uutiset. Jos haluat, että ilmoitus julkaistaan myös sisarlehti Luoteis-Uusimaassa, voit valita molemmat lehdet kerralla.

6. Klikkaa, minkä päivän lehtiin haluat ilmoituksesi. Huomioi, että Vihdin Uutiset ilmestyy keskiviikkoisin, Luoteis-Uusimaa torstaisin ja sunnuntaisin.

Kommentoi