Vihdin kunta palkitsi: Fanit ottivat selfieitä idolinsa Aleksin kanssa – Menestyjille nimikkopuut, NuPSille liikuntatekopalkinto

Muusikko Aleksi Kaunisveden puu Menestyjien puistossa on purppuratuomi. Vihdin kunta

Menestyjien puistoon Nummelan Pajuniittyyn kerääntyi viitisenkymmentä ihmistä keskiviikkona, kun juhlistettiin puistoon istutettujen uusien puiden saajia. Paikan päällä olivat Blind Channel -yhtyeessä mainetta niittänyt muusikko Aleksi Kaunisvesi, taiteilijanimeltään Alex Mattson, jonka fanit pääsivät ottamaan selfieitä idolinsa kanssa, sekä lumilautailussa ja raviurheilussa menestynyt Janne Korpi.

Suunnistushuippu Jani Lakanen on parhaillaan Espanjassa, Sierra Nevadan korkeanpaikan olympiakeskuksessa Centro de Alto Rendimientossa, joten häntä edusti keskiviikkona järjestetyssä tilaisuudessa Maria Meriläinen. Marian kautta Jani lähetti kiitoksensa vihtiläisille sekä erityisesti Rasti-Vihdin jäsenille ja kertoi tulevansa mahdollisimman pian katsomaan puutansa ja Menestyjien puistoa lapsuuden kotiseudulleen.

Janne Korven (oik.) puu on isoriippasalava "Lasipalatsi". Juhlavissa tunnelmissa myös kunnanjohtaja Erkki Eerola. Vihdin kunta

Vuoden liikuntateko -palkinnon pokkasi iloinen joukko Nummelan Palloseuran väkeä. Valinnan perusteluissa todetaan, että NuPS tekee vaikuttavaa työtä eri-ikäisten vihtiläisten liikuttamisen hyväksi, mutta erityisesti seuran tekemä vanhustyö ansaitsee Vuoden liikuntateko -maininnan. Seura on huolehtinut korona-aikana vihtiläisistä vanhuksista muun muassa toimittamalla heille jumppaohjeita, pitämällä yhteyttä puhelimitse sekä hoitamalla heidän puolestaan kauppa-asioita. Vanhustyön käytännön toteutuksesta vastaavat NuPSin liikunnanohjaajat. Hankkeessa ovat mukana myös Vihdin kunta sekä perusturvakuntayhtymä Karviaisen fysioterapia ja lääkärit. Toimintaa tukevat Tuovi Siiri Hännisen säätiö ja Uudenmaan liitto.

Vuoden 2020 liikuntateko -palkinnon vastaanotti Nummelan Palloseuran iloinen joukko. Päätöksen valinnasta teki elinvoimalautakunta. Vihdin kunta

Vihdin kunnan tervehdyksen puistossa esitti kunnanhallituksen puheenjohtaja Leevi Pursiainen. Omat puheenvuoronsa pitivät myös kunnanjohtaja Erkki Eerola ja elinvoimajohtaja Petra Ståhl.

Kunnantalolla järjestetyssä kahvitilaisuudessa elinvoimalautakunnan puheenjohtaja Petri Lehtiranta totesi osuvasti:

– Juhlan takia ei tehdä työtä, mutta se on tärkeä palkinto tehdystä työstä. Vihti tunnetaan menestyjistään ja Menestyjien puisto kertoo ylpeydestä, ennakkoluulottomista ideoista ja siitä, miten elinvoimaa pidetään yllä. Vihdissä ja vihtiläisyydessä on jotain erityisen hyvää. Olette tunnustuksenne ansainneet ja olemme kiitoksen velkaa siitä työstä, mitä olette tehneet. Olette Vihdin hymyilevät ja tulevaisuuteen katsovat kasvot.

Kommentoi