Naistenmessut järjestetään jälleen joulun alla – Lions Club Vihdillä loppuvuodesta muitakin hyväntekeväisyysprojekteja

Naistenmessut on perinteikäs tapahtuma. Tämä kuva on messuilta vuodelta 2019, jolloin tapahtumassa vieraili noin 5000 kävijää. Maija-Liisa Nyman

Nummelassa järjestetään joulun alla perinteiset Naistenmessut. Jouluinen perhetapahtuma järjestetään nyt jo 36. kerran.

Tapahtuman järjestää kolmesta paikallisesta Lions-klubista ponnistanut uusi klubi, Lions Club Vihti. Naistenmessut toteutetaan yhteistyössä paikallisen ammatillisen oppilaitoksen, Luksian kanssa. Messut pidetään Luksiassa 11–12. joulukuuta klo 10-15.

Luksia on mukana järjestelyissä jo seitsemännen kerran. Järjestäjät odottavat messuille paljon kävijöitä edellisen vuoden pandemian aiheuttaman tauon jälkeen.

Naistenmessujen tuotto jaetaan jälleen paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Yhteistyössä Vihdin seurakunnan diakoniatyön ja paikallisen kaupan kanssa kootaan ja jaetaan joulupaketteja tuomaan joulun iloa kymmenille tarvitseville perheille.

Messuorganisaation toimivuudesta vastaa messuprojektia vetävä tiimi, joka yhteistyössä Leijonien ja puolisoiden sekä Luksian kanssa toteuttaa messut.

– Naistenmessuja on tänäkin vuonna uudistettu yleisö- ja myyjäpalautteen mukaan, kertoo messutiimin vetäjä ja myyntipaikkavarauksia hoitava Terttu Huuhka tiedotteessa.

Naistenmessuja on tänäkin vuonna uudistettu.

Terttu Huuhka

Messuilla tarjolla on entiseen tapaan käsitöitä, monenlaisia joulun herkkuja ja koristeita sekä paljon, paljon muuta. Suuri osa messuilla olleista myyjistä on jo varannut paikkansa uudelleen, joten asiakkaat pääsevät ostamaan suosikkituotteitaan.

Uuden Lions Club Vihdin ensimmäinen presidentti Nina Moilanen iloitsee tapahtumasta:

– Yhdistämällä kolmen klubin voimat ja osaaminen yhdeksi klubiksi voidaan toteuttaa Naistenmessujen lisäksi useita hyväntekeväisyysprojekteja. Onhan uudessa klubissa hyväntekijöitä ja toiminnasta innostuneita Leijonia yli neljäkymmentä.

Lions Club Vihdillä on loppuvuoden aikana useita hyväntekeväisyysprojekteja. Leijonat ovat muun muassa koonneet Vihti-kalenterin, ”Vihdin opinahjot”, joka valmistuu lokakuun puolessavälissä. Kalenteri vie mukanaana koulujen tunnelmiin ja tarinoihin. Se tarjoaa samalla monelle entiselle ja nykyiselle vihtiläiselle ikkunan, jota kautta voi kurkistaa uudelleen omaan vanhaan kouluunsa. Kalenteriprojektilla on paljon paikallisia tukijoita.

Lions Club Vihti toteuttaa lokakuussa myös Tee Hyvä Teko -projektin. K-Citymarket Nummelassa on 16.10. klo 10–17 keräys, jonka tuotto kohdennetaan seurakunnan diakoniatyön kautta vihtiläisille lapsille.

– Hyvän teon tekijä voi varmistua siitä, että hän lahjoittaa juuri oikeaan tarpeeseen ostoskärryyn sijoitetun listan mukaisesti, toteaa projektista vastaava Marja Kontunen tiedotteessa.

Lisäksi leijonat myyvät loppuvuodesta Vihti-viirejä ja joulun alla ”Leijonakuusia”, joita on myyty Nummelassa yhtäjaksoisesti lähes 60 vuoden ajan. Myyntipaikka avautuu Nummelan Nordean edustalla jouluviikolla 18.12., 19.12., 21.12. ja 23.12. Kuuset ovat Vihdissä kasvaneita valioyksilöitä. Kuusikaupasta vastaa Lions Club Vihdin Leijona Erkki Wuoma.

Naistenmessut Luksiassa 11.–12.12.2021 klo 10-15. Messuihin voi tutustua www.naistenmessut.fi ja Facebook LC Vihti.

Kommentoi