Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suvi Teräsniskan joulukonsertti Vihdin kirkossa: "Joulukonsertit ovat yksi oman jouluni kohokohdista"

Laulaja Suvi Teräsniska lähtee perinteiselle kirkkokiertueelleen joulukuun alussa. Kahdellakymmenellä paikkakunnalla vieraileva Joulun henki 2021 -kiertue saapuu joulukuun alussa myös Vihtiin: joulukonsertti kuullaan Vihdin kirkossa torstaina 2.12.

Lipunmyynti konsertteihin on alkanut Ticketmasterissa.

– Joulukonsertit ovat yksi oman jouluni kohokohdista, ja edellisestä kiertueesta alkaa olla aikaa jo kolme vuotta. Nyt tuntuu erittäin hyvältä päästä upeiden kirkkojen ja koskettavien joululaulujen kautta tuomaan joulua kuulijoiden sisimpään, Suvi Teräsniska sanoo tiedotteessa.

Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan yhteensä kymmenen albumia. Marraskuussa julkaistaan hänen kolmas joululevynsä, triologian päätösosa Tämä maailma tarvitsee joulun.

Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Teräsniska on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

Suvi Teräsniska – Joulun henki 2021 konsertti Vihdin kirkossa to 2.12. klo 18.