Kuolonkolari Vihdissä heinäkuussa – Syy ajolinjan korjausliike? Poliisi epäilee myös ylinopeudella ja päihteillä olleen osuutta asiaan

Heinäkuussa kaksi kuoli, kun pakettiauto suistui Porintieltä melko suoralla osuudella Nummelan ja Oinasjoen välillä. Auto törmäsi jykevään opastetauluun. Marja Keski-Luopa

Marja Keski-Luopa

Poliisi on selvittänyt Porintiellä Vihdissä heinäkuussa tapahtunutta kuolonkolaria ja saanut joitakin lisätietoja.

Kaksi noin 40-vuotiasta miestä kuoli pakettiauton tieltä suistumisen seurauksena melko suoralla tieosuudella Nummelan ja Oinasjoen välillä. Onnettomuus tapahtui lauantaina 17.7. noin kello kymmeneltä illalla. Pakettiauto ajoi kirkonkylän suuntaan. Auton kyydissä olleet kuski ja matkustaja menehtyivät onnettomuuspaikalla.

– Menehtyneet kaksi miestä olivat Viron kansalaisia. Muita osapuolia asiassa ei ollut, joten asia ei tule etenemään syyteharkintaan. Asian selvittely on vielä osittain kesken, kertoo tapauksen tutkinnanjohtajana toimiva komisario Hannu Kontola Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen liikennerikostutkinnasta.

– Alustavasti ulosajon epäillään johtuneen auton hallinnan menettämisestä ajolinjan korjausliikkeen seurauksena. Korjausliike on johtunut auton ajautumisesta pientareelle. Myös ylinopeudella ja päihteillä epäillään olevan osuutta asiaan.

Kommentoi