Kullankimallusta taekwondon liikesarjakisoista Vihtiin

Lohja Open, vas. Jeppe Aukio, Heidi Natunen, Eerin Kivikangas, Ellen Rauhala, Elsa Alavillamo, Silva Kivikangas. Esa Alavillamo

Helena Iivanainen, Jeppe Aukio

Kotimaiset taekwondon liikesarjakilpailut jatkuivat lauantaina 4.9. puolentoista vuoden tauon jälkeen Lohja Openilla. Vihdin taekwondoseuran edustajat lähtivät kisaamaan rohkeasti ja iloisin mielin – ja kahmivat mitaleita roppakaupalla.

Kaikki neljä vihtiläistä ilvessarjalaista (alle 14-vuotiaat) olivat ensimmäistä kertaa kilpailemassa liikesarjoissa. Koronarajoitusten vuoksi harjoittelu on ollut vähäistä, mutta jokainen suoriutui kisaurakasta erinomaisesti.

Ilvesten parisarjan voittivat sisarukset Silva ja Eerin Kivikangas ja hyvinä kakkosina hopeaa saivat Elsa Alavillamo ja Ellen Rauhala. Yksilösarjoissa tytöt eivät vielä yltäneet podiumille.

Puna-mustavöisten naisten kymmenen hengen sarjassa Heidi Natunen otti voiton vahvalla esityksellään. Natunen sai kultamitalin myös ylempivöisten parisarjassa yhdessä Selma Ahon (Hipko) kanssa sekä harrastajien ryhmäsarjassa Ada Gustafssonin (Hipko) ja Jessica Muikun (Herttoniemi) kanssa.

Seurojen välinen yhteistyö tuli hyvin esille myös, kun Vihdin valmentaja Jeppe Aukio valmensi ja avusti kisoissa neljän eri seuran kilpailijoita. Siinä välissä hän kävi vielä voittamassa ylivoimaisesti rankingsarjan alle 40-vuotiaidn miesten sarjan. Aukio on vuoden aikana osallistunut myös useisiin online-liikesarjakilpailuihin hyvällä menestyksellä.

Kisajärjestelyt oli Lohjalla hoidettu hienosti koronamääräykset huomioiden.

Lauantai oli aurinkoinen niin ulkona kuin sisälläkin. Kaikilla oli hauskaa ja jokainen sai uutta intoa liikesarjojen harjoitteluun ja kisaamiseen. Tästä on hyvä jatkaa kuukauden päästä Tikkurilassa käytävään Ambassador’s Cupiin.

Kommentoi