Pekka Luoma johtaa Luksian yhtymähallitusta

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän organisaatio muuttuu. Luksian yhtymäkokous päätti asiasta hallituksen esityksen mukaisesti. Taustalla on Luksian uusi strategia vuosille 2021–2025 ja vuoden 2022 alussa siirtyminen yhteen Lohjan kampukseen.

Kuntayhtymän johtaja Jouko Lindholm sanoo, että uudistuksella ei ole vaikutuksia henkilöstön määrään, vaan tarkoitus on yhtenäistää käytäntöjä.

Koulutus jakautuu uudessa organisaatiossa nykyisen kolmen tulosalueen ja kolmen rehtorin sijasta yhteen tulosalueeseen, jota johtaa yksi rehtori. Tukipalveluja johtaa talous- ja hallintojohtaja ja konsernipalveluja kuntayhtymän johtaja. Konsernipalvelut sisältyy tukipalvelujen tulosalueeseen, vaikka hallinnollisesti ne ovat kuntayhtymän johtajan alaisuudessa. Molempien tulosalueiden esimiesten esimiehenä on kuntayhtymän johtaja.

Yhtymäkokous käsitteli myös Luksian hallituksen kokoonpanon; jäsenten määräksi päätettiin 11.

Hallituksen puheenjohtajuudet jaettiin lohjalaisten kesken, kuten edelliselläkin kaudella. Entinen varapuheenjohtaja Pekka Luoma toimii puheenjohtajana ja entinen puheenjohtaja Pekka Räsänen varapuheenjohtajana. Muut jäsenet ovat: Merja Nevalainen (Lohja), Laura Skaffari (Lohja), Susanne Sjöblom (Lohja), Ville Saukkola (Vihti), Kaddi Talts (Vihti), Nina Granlund (Vihti), Paula Salapuro (Karkkila), Rafik Neuman (Kirkkonummi) ja Marko Nygård (Siuntio)

Etusivulla nyt

Luetuimmat