Nummelan ilmapartiohanke etenee – lasten vanhempia toivotaan mukaan

Nummelan lentokentällä oli runsaasti ilmapartiosta ja lentotoiminnasta kiinnostuneita perheitä sunnuntaina. Uudenmaan partiopiiri

Nummelassa pääsi sunnuntaina tutustumaan ilmapartiotoimintaan, kun partiolaiset esittelivät toimintaa yhdessä Kila Kevytilmailu ry:n ja lentokerho Cumulus ry:n lentäjien kanssa Nummelan lentokentällä. Nummelaan on perusteilla uusi ilmapartiopainotteinen lippukunta eli partion paikallisyhdistys. Toimintaa järjestetään lentokentän ympäristössä.

– Paikan päällä oli runsaasti ilmapartiosta ja lentotoiminnasta kiinnostuneita perheitä. Heidän kanssaan sovittiin jatkosuunnitelmista. Kävijöiden perusteella alkamassa on ainakin alle kouluikäisten perhepartiotoiminta sekä noin 7–11-vuotiaiden sudenpentujen ja seikkailijoiden ryhmät. Yhdistys on tarkoitus perustaa virallisesti seuraavien kuukausien aikana, kertoo Uudenmaan partiopiirin järjestökoordinaattori Nina Miettinen.

Seuraava tapahtuma on aikuisille suunnattu Tervetuloa ilmapartioon -koulutus, joka järjestetään torstaina 23.9. kello 18-20 Nummelan lentokentällä.

– Koulutuksessa opetellaan partion perusteita ja keskustellaan uuden lippukunnan perustamiseen johtavista askelista. Partioharrastus toimii vapaaehtoisvoimin, ja lasten huoltajia ja vanhempia toivotaankin mukaan järjestämään toimintaa joko yhdistyksen hallituksessa, viikkotoiminnan vetäjinä tai apukäsinä, selvittää Miettinen.

Tervetuloa ilmapartioon -koulutukseen ja lippukunnan toimintaan voi ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen uusimaa@partio.fi

Kommentoi