Nummelan kaunein omakotitalon piha 2021 valittu – Killan pihakilpailulla pitkät perinteet

"Paras piha 2021 - Nummelan Kilta" lukee messinkisessä kyltissä, jota pitelee talon isäntä Mika Suokas verellään Susanna Suokas sekä lapset Miina ja Samu. Raatiin kuuluivat puutarhamartta Ritva Keinonen (vas.) Nummelan Martoista, johtava puutarhuri Tea Karjalainen Vihdin kunnasta ja varakiltakomentaja Tauno Maksniemi Nummelan Killasta. Marja Keski-Luopa

Marja Keski-Luopa

Nummelan Kilta yhdessä Nummelan Marttojen ja Vihdin kunnan kanssa on valinnut Nummelan kauneimmaksi pihaksi Huhdanmäentiellä sijaitsevan Susanna ja Mika Suokkaan omistaman omakotitalon pihan.

Palkinnoksi he saivat Nummelan K-Raudan lahjakortin sekä muistoksi nummelalaisen MP-Opasteen tekemän pronssilaatan kiinnitettäväksi talon seinään.

– Kaunein piha -projektin yhtenä tavoitteena on kannustaa omistajia ja asukkaita satsaamaan viihtyisiin ja toiminnallisiin pihoihin, kertoo varakiltakomentaja Tauno Maksniemi Nummelan Killasta.

– Saimme kohtuullisen määrän vinkkejä ja tutustuimme useaan hienoon kohteeseen kesän mittaan. Vinkin antaneiden kesken arvoimme K-Raudan lahjakortin, ja tällä kertaa sen sai Eila Sirén Nummelasta.

Nummelan Kilta on järjestänyt pihakilpailuja vuodesta 1967 lähtien. Ensi vuonna arvioidaan kerrostalojen pihoja.

Kommentoi