”Rakkaus tulee kaikille ajallaan” –  Vihtiläinen Clarisse Piattier putosi Maajussille Morsian -ohjelmasta

Clarisse Piattier tekee viheralan töitä omalla toiminimellään, Pihaluonne. ”Ohjelma on tuonut kivaa vipinää yrittäjyyteen ja asiakkaat ovat nauraneet, kuinka kivaa on, kun tv:stä tuttu ihminen tulee laittamaan omaa pihaa!” arkistokuva: Annukka Tallberg

Annukka Tallberg

Puhelimesta kuuluu iloista naurua. Langan toisessa päässä on Vihdin Huhmarissa asuva Clarisse Piattier.

Hän osallistui Maajussille morsian -ohjelmaan ja putosi siitä avausjakson jälkeen. Jaksossa nähtiin Clarissen pettymys, sillä hänelle oli rohjennut kirjoittaa vain kaksi miestä.

– Tuntuihan se harmilliselta. Toinen kirje oli hyvin niukkasanainen, en päässyt perille ihmisestä ollenkaan. Toisen kirjeen kirjoittaja oli makuuni ehkä kuitenkin liian vanha, Clarisse avaa tuntojaan.

– En ottanut yhteyttä kumpaankaan heistä. Yksikin kirje olisi vienyt jalat alta, jos siitä olisi huokunut kirjoittajan aito kiinnostus minua ja elämäntapaani kohtaan sekä luonnollinen suhtautuminen lapsiin.

Sittemmin maajussitar on saanut joitakin yhteydenottoja sosiaalisen median kautta.

– En ole tavannut ketään, mutta on kiva, että ihmiset ovat uskaltaneet lähestyä.

Clarisse kertoo ohjelmaan osallistumisen olleen ”mielettömän hauska kokemus”.

– En tiedä olenko koskaan nauranut niin paljon kuin ohjelman kuvauksissa! Muut osallistujat ovat mukavia, huumorintajuisia ja olivat mukana rennolla asenteella.

Clarisse mainitsee muutaman näkökulman siihen, miksi hän sai vain kaksi kirjettä.

– Mietin tätä aiemmin, että moniko mahtaa uskaltaa heittäytyä ohjelmaan mukaan. Kirjoittajien kuvat näytetään ja heidän kirjeensä luetaan ohjelmassa ääneen, se vaatii kyllä aika lailla rohkeutta asettaa itsensä niin näkyville.

– Tuotantoyhtiöstä kerrottiin, että ikäisilleni kirjoitetaan verrattain harvemmin kuin minua nuoremmille ja vanhemmille. Neljänkympin tienoilla olevat putoavat kuulemma vähän väliin, ja se on kyllä harmi. Miehet eivät ole niin rohkeita kirjoittamaan kuin naiset.

Clarisse seurasi ohjelman avausjaksoa sairastuneen tyttärensä kanssa sairaalassa.

– Tyttäreni hihkui kaikenlaista mukavaa, kuten ”voi, kuinka kaunis ja ihana äiti on! Ei haittaa maman, vaikka sait vain kaksi kirjettä”. Se oli tietysti liikuttavaa.

– Itseä ehkä vähän jännitti katsella telkkarista, miten jakso on editoitu, varsinkin kun sitä on odotettu koko kesä, hän sanoo hyväntuulisesti.

Kauden ensimmäisessä jaksossa juontaja Vappu Pimiä tapasi uudet osallistujat Mukkulan tunnelmallisessa kartanossa.

– Ohjelmassa pääsin kokemaan luksusta ja asioita, joita ei muuten arjessa olisi tullut joka päivä vastaan. Mukkulan kartanossa meillä osallistujilla oli omat sviitit ja hienoja ruokalajeja tarjolla. Tämä oli kiva irtiotto arjesta, Clarisse kehuu.

– Ei lainkaan harmita, että lähdin mukaan ohjelmaan, vaikken tämän pidemmälle jatkanutkaan. Totta kai uskon rakkauteen yhä, se on sellainen asia, joka tulee jokaiselle ajallaan, ainakin näin toivon, hän tuumaa.

Maajussittaret ja -jussit etsivät sitä oikeaa MTV3:n ohjelman 14. tuotantokaudella. Maajussille Morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20 ja MTV-palvelussa.

Kommentoi