Vihdin seurakunnan sytytysilta Nummelassa – teemana toivo

Sytytysilta järjestetään Nummelan seurakuntakeskuksessa. Arkisto/Maija-Liisa Nyman

Vihdin seurakunnan sytytysilta on tarkoitettu kaikille heille, jotka kaipaavat tutustumista seurakuntalaisiin tai joilla on ollut kynnys lähteä mukaan kirkon toimintaan.

Sytytysillassa etsitään rentoa tunnelmaa ja avointa mieltä tutkia elämää kristittynä elämän eri risteyskohdissa.

Syyskuisen sytytysillan tarkoitus on herätellä ajatuksia toivon eri ulottuvuuksista. Toivosta, joka liittyy maalliseen elämään. Toivosta, joka kurkottaa kohti ikuisuutta.

Millaisen toivon varassa kristitty matkaansa taittaa? Miten rakentaa yhteyttä maailmassa, jossa korona on luonut muurin kasvokkain kohtaamiselle? Mikä luo toivoa maailmassa, jossa uutisoidaan ilmastonmuutoksesta, poliittisesta epävakaudesta, yksinäisyydestä ja toivottomuudesta?

Vihdin seurakunnan sytytysilta sisältää keskustelua ja bändin säestämää musiikkia toivon teemaan liittyen sekä pientä iltapalaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ehtoolliselle tilaisuuden päätteeksi. Mukaan voi tulla koko perheen voimin; lapsille on tarjolla mahdollisuuksien mukaan omaa ohjelmaa.

Sytytysiltaa valmistellaan yhdessä seurakuntalaisten ja työntekijöiden kanssa. Tilaisuus järjestetään Nummelan seurakuntakeskuksen kirkossa (Kappelitie 5, 03100 Nummela) sunnuntaina 12.9. klo 16 alkaen.

Nummelan kirkkoon mahtuu 80 henkilöä. Tilaisuudessa käytetään maskeja sekä huolehditaan turvaväleistä.

Tilaisuus myös striimataan Vihdin seurakunnan YouTube -kanavalle.

Kommentoi