Komediafestivaali On The Road -keikka nähdään kolmatta kertaa Vihdissä: "Ihan Suomen huippunimet!"

Tapahtumassa esiintyvät Ilari Johansson, Niko Kivelä ja Ali Jahangiri.

Ilari Johansson tulee taas esiintymään Vihtiin.

Maija-Liisa Nyman

Komediafestivaali On The Road -kiertue tulee jälleen Vihdin kesäteatteriin, nyt jo kolmatta kesää.

Tänä kesänä keikalla esiintymässä on kolme stand up -koomikkoa, jo viime kesältä Vihdistä tutut nimet: Ilari Johansson, Niko Kivelä ja Ali Jahangiri.

– Ihan Suomen huippunimet! Ovat kovia tekijöitä kaikki kolme, kehaisee kiertueen tuottaja Juha Jylhäsalmi. Hän tosin sanoo, ettei ole nähnyt "jätkiä" keikalla sitten viime kesän. Live-keikkoja kun ei ole liiemmin koronatilanteen takia ollut.

Jylhäsalmi sanoo esiintyjien siksi odottavankin keikkoja erityisellä innolla.

Myös tuottaja itse on tyytyväinen, jos kiertue saadaan vietyä suunnitellusti läpi. Vihdin lisäksi kiertue suuntaa esimerkiksi Lappeenrantaan, Äänekoskelle ja Seinäjoelle.

– Onhan tämä erikoista aikaa esityksiä pitää. Yritän tehdä parhaani vallitsevissa oloissa, Jylhäsalmi sanoo.

Tuottaja myöntää, että viimeiset puolitoista vuotta ovat olleet "kauheat". Toisaalta nyt jo puolitoista vuotta on voinut harjoitella, miten tapahtumia on mahdollista järjestää. Jylhäsalmi sanookin, että pakko on ollut opetella elämään taudin varjossa.

– Onhan tässä oppinut kärsivällisyyttä ja paineensietokykyä, Jylhäsalmi toteaa ja kertoo tapahtumatuotannon haasteista korona-aikana. Hän sanoo, että tunnelmat vaihtelevat rajoitusten tapaan päivästä toiseen: toisina päivinä mieli on ihan hyvä – toisina ei lainkaan.

– Jokaisesta myydystä lipusta tulee hyvä mieli, Jylhäsalmi kuitenkin sanoo.

Komediafestivaali On The Road -kiertueen ensimmäisille keikoille on lippuja Jylhäsalmen mukaan ostettu jo hyvin.

– Jengi tulee, mutta jättää lippujen ostamisen viime tippaan.

Viime tipassa tulevia ratkaisuita tuottaja on tottunut seuraamaan myös viranomaisilta. Turvallisuusmääräyksistä hän pitää kiinni: esityksissä huolehditaan turvaväleistä ja suositellaan maskin käyttöä.

– Esitykseen myydään normaalikapasiteettiin verrattuna noin 60 prosenttia lipuista, Jylhäsalmi jatkaa. Vihdin kesäteatterin katsomo on jaettu kolmeen lohkoon ja lipun voi ostaa näistä haluamaansa.

– Tilaa on hyvin ja ulkona ollaan, Jylhäsalmi muistuttaa.

Komediafestivaali On The Road -keikka torstaina 12.8. klo 19 Vihdin kesäteatterilla. Esityksen ikäraja on 16 vuotta. Liput 26 euroa, lipun voi ostaa komediafestivaalin verkkosivujen kautta tai portilta jos lippuja jää.

Kommentoi