Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdistä apuvoimia Kalajoen laajan maastopalon sammutustöihin

Kalajoen useita päiviä kestäneen laajan maastopalon sammutustöihin on lähtenyt apua useilta pelastuslaitoksilta ympäri maata. Myös Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos lähettää sammutusapua Kalajoelle.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen palopäälliköt Tuukka Tuuli ja Juha Rajala kertovat, että apuvoimia lähtee useista sopimuspalokunnista ympäri läntistä Uuttamaata. Espoon alueelta lähti apujoukkoja kohti Kalajokea eilen torstaina. Tänään perjantaina sammutusapua lähtee Lohjan, Vihdin ja Kirkkonummen alueilta.

Lohjalta lähdetään sammutustöihin Ventelän ja Virkkalan sopimuspalokunnista ja Vihdistä Vihtijärven ja Vihdin sekä Nummelan sopimuspalokunnista

Lisäksi Kalajoelta on pyydetty apua johtamistehtäviin, ja Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella kartoitetaan tänään perjantaina mahdollisuutta lähettää johtohenkilöstöä paikan päälle.

– Suomi on pieni maa ja viranomaisten yhteistyö toimii hyvin ja pienellä byrokratialla, sanoo palopäällikkö Juha Rajala.

Juttua muokattu 31.7. klo 9.30: lisätty Nummelan sopimuspalokunta.