Vihti Nummelan rotaryklubin uusi toimintavuosi alkaa: ”Palvele – muutat maailmaa”

Vihti Nummelan rotaryklubin jäsenet kokoontuivat tavallista juhlavammissa puitteissa viime viikon tiistaina päättämään kesä-heinäkuun vaihteessa taittuvaa rotaryvuotta.

Klubin toiminnan 30. vuosi liittyi kansainvälisen Rotaryliikkeen teemaan ”Rotary avaa mahdollisuuksia”.

Heinäkuussa alkavan toimintavuoden tunnuslauseeksi on Rotary Internationalin presidentti Shekhar Mehta valinnut puolestaan sanat ”Palvele – muutat maailmaa”.

Nyt pidetyssä tilaisuudessa klubin väistyvä presidentti Harri Hagström sovitti presidentin tunnuksena käädyt tulevalle vastuunkantajalle Sulevi Mertenkivelle. Alkavan vuoden ohjelma on luotu Mertenkiven johdolla.

Juhlaan toi poikkeuksellisen luonteen erityisesti se, että klubin jäsenenä jo vuosia toiminut Raine Nikander sai ottaa vastaan koko Rotarypiirin 1420 johtajan eli kuvernöörin käädyt. Suomessa on viisi rotarypiiriä, ja Etelä-Suomen alueeseen kuuluu runsaat 50 klubia ja sen lisäksi parikymmentä klubia Viron puolelta.

Kuvernöörin tehtävät siirsi Sakari Karjalainen seuraajalleen ja samalla luonnehti laajassa katsauksessaan avaraa toimintakenttää ja monipuolista ohjelmaa, johon koronapandemia toi omat haasteensa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat