Vuoden positiivisin taas haussa: ehdotuksia voi antaa 13. kesäkuuta saakka

Viime vuonna Vuoden Positiivisimpana Vihtiläisenä palkittiin loka-autonkuljettaja Antti Iirola. Arkisto/Maija-Liisa Nyman

Vuoden positiivisinta vihtiläistä etsitään jälleen.

Vihdin nuorkauppakamari on vuodesta 2005 toteuttanut ”Vuoden Positiivisin Vihtiläinen”-projektin, ja tittelin ovat voittaneet muun muassa Varpu-Leena Malmgren, Vihdin Teatteri, Markku Tolvanen, Mikko Isokangas ja viime vuoden voittaja oli Antti Iirola. Ihan ensimmäinen voittaja oli Vihdin Uutisten Vesa Valtonen.

Vuoden Positiivisin Vihtiläinen on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen ammatillaankaan ei ole väliä.

Sen sijaan on tärkeää, että hän voi toimia esikuvana toisille. Hän on siis esimerkiksi osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta tai saavuttanut jotakin merkittävää. Hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen

Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio, yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti.

Projektipäällikkönä toimii tällä kertaa kamarin koejäsen Petri Pihlajamaa.

Ehdokkaita tämän vuoden positiivisimmaksi vihtiläiseksi voi nimetä 13.6. saakka. Ehdotuslomakkeeseen pääsee Nuorkauppakamarin sivuilta http://www.jcivihti.com/.

Kommentoi