Poliisi puuttui nuorison kokoontumiseen Vihdin Kokkokalliolla – niskoittelua ja poliisin vastustamista

Nuorison kokoontuminen Vihdin Kokkokalliolla sitoi useita poliisipartioita. Kuvituskuva. Sirpa Repo

Poliisi joutui puuttumaan nuorison vapunviettoon Vihdin Kokkokalliolla vappuaattona. Noin viidenkymmenen 15–18-vuotiaan nuoren joukko aiheutti aattoiltana häiriötä Kokkokalliolla. Paikalla oli hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan nautittu alkoholia ja sytytetty nuotiota bensalla.

Länsi-Uusimaan poliitolaitoksen tiedotteen mukaan tilannetta selvittämään ja rauhoittamaan tarvittiin useita poliisipartioita. Poliisi otti paikalta kiinni neljä nuorta, joista kolme alaikäistä vanhemmat kävivät noutamassa poliisiasemalta.

Tehtävään liittyen poliisi kirjasi sakkoja muun muassa niskoittelusta ja virkamiehen vastustamisesta.

Kokkokallio sijaitsee Vihdin Nummelassa, ja sieltä avautuu näkymät Hiidenvedelle.

Muutoin vapun vietto sujui Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella tiedotteen mukaan pääosin rauhallisesti.

Aattoyö oli viikonlopun tapaan normaalin vilkas ja hälytystehtäviä oli viime vuoden vappuaattoon verrattuna hieman enemmän.

Vappuaattoillan ja yön aikana Länsi-Uudenmaan poliisi hoiti yhteensä 180 tehtävää. Kotihälytystehtävien määrä oli 38 ja se kasvoi hieman viime vuoteen verrattuna. Yleisten paikkojen häiriö- ja juopumustehtäviä oli viime vuoteen verrattuna selkeästi enemmän, yhteensä 21.

Poliisin tietoon ei tullut vapunpäivänä iltaviiteen mennessä kokoontumisrajoituksia rikkovia tai häiriötä aiheuttavia kokoontumisia yleisillä paikoilla.

Kommentoi