Vihdoin taas kahville terassille!

Hiidenrannassa asuva Jorma Blom kävi heti maanantaina terassikahvilla Cafe Il Puntossa. Myös tiistaina kahvi maistui kävelylenkin jälkeen. - Käyn päivittäin tässä kahvilla, kun teen pitkän kävelylenkin. Annukka Tallberg

Annukka Tallberg

Maanantaista lähtien on kahvin, muun virvokkeen tai lounaan voinut taas nauttia terassilla tai sisällä kahvilassa tai ravintolassa.

– Olen onnellisesti eläkkeellä, ja minulla on aikaa käydä kahvilla päivittäin. Nyt, kun se on taas mahdollista, aion niin tehdä, Hiidenrannassa asuva Jorma Blom myhäili tiistaina Il Punton terassipöydässä.

– Vaimo Arja Blom oli tässä seurana, mutta hän lähti jo puutarhahommiin.

Il Punton yrittäjä Essam Fayad hymyili tiskin takana.

– On luottavainen ja kiva fiilis. Katsotaan pikkuhiljaa, ainakin maanantaina kävi jo porukkaa kivasti ja hyvältä näyttää myös tänään, Fayad iloitsi tiistaina aamupäivällä.

Kuuden viikon koronasulun jälkeen ravintolat ja kahvilat saivat maanantaina avata ovensa. Uudellamaalla ovat kuitenkin voimassa uudet, aikaisempaa tiukemmat rajoitukset, joilla rajoitetaan asiakaspaikkoja, aukioloaikoja ja alkoholin anniskelua.

Nummelassa asuvat Tanja Tuononen (vas.), Sini Rämä ja Aida Kangas, 9kk herkuttelivat tuoreella pullalla tiistaina Cafe Il Puntossa. Annukka Tallberg

Kommentoi