Jäteasemille kesäajat huhtikuun alussa – pääsiäinen muuttaa tyhjennysaikoja

Pääsiäinen avaa jäteasemien kesäkauden - kuvassa Rosk´n Rollin aluepäällikkö Johanna Hynynen ja palveluneuvoja Kaj Hoberg Munkkaan jäteasemalla. Milla von Konow

Rosk ´n Rollin jäteasemat siirtyvät kesäaukioloaikoihin 1.4. alkaen Vihdissäkin. Pääsiäinen kuitenkin vaikuttaa jätehuollon aikatauluihin.

Jäteastiat voidaan ennen pääsiäistä tyhjentää päivää normaalia aikaisemmin pyhien vuoksi.

Jäteasemat ovat arkipyhinä kiinni.

Jäteautot ajavat ensi viikolle ajoittuvia reittejään etupainotteisesti. Suurin osa maanantaille 29.3. ajoittuvista jäteastioiden tyhjennyksistä tehdään jo sunnuntaina 28.3. Pääsiäisen jälkeisellä viikolla suurin osa tyhjennysreiteistä ajetaan normaalin aikataulun mukaisesti.

Jäteasemat siirtyvät kesäaukioloaikoihin kiirastorstaina 1.4. ja ovat avoinna myös pääsiäislauantaina 3.4. Pitkänäperjantaina 2.4. sekä pääsiäispäivinä 4.–5.4. jäteasemat ovat suljettuina.

Kesäkaudeksi monen jäteaseman aukioloajat laajenevat. Oman jäteaseman aukioloajat kannattaa tarkistaa Rosk’n Rollin verkkosivuilta www.rosknroll.fi.

Kevät on jäteasemilla vilkasta aikaa, kun pihojen kevättöistä syntyy puutarhajätteitä. Rosk’n Roll toivoo asiakkaiden muistavan turvavälit myös jäteasemalla asioidessa.

Kotitalouksien puutarhajätteet, kuten risut ja oksat sekä haravointijätteet vastaanotetaan jäteasemilla maksutta. Risut ja haravointijäte tulee lajitella toisistaan erilleen. Maksutta vastaanotetaan kotitalouksilta myös muun muassa sähkölaitteet, vaaralliset jätteet, käsitelty ja käsittelemätön puu sekä alle kuutiometrin erät kyllästettyä puuta.

Kommentoi