Kunniaristejä ja kultaisia ansioristejä – huomionosoitukset luovutettiin Vihdin Rintamaveteraanien kevätkokouksen yhteydessä

Vihdin Rintamaveteraanien puheenjohtaja Juhani Ranta (vas.), Veteraanivastuun kultaisten ansioristien saajat Tuomas Kaipainen, Timo Hirvelä ja Kari Pitkänen, Rintamaveteraaniliiton kunniaristit saaneet Tapio Kalliokoski ja Arto Kallio ja Rintamaveteraaniliiton ensimmäinen varapuheenjohtaja Matti Leivo. Vihdin Rintamaveteraanit

Vihdin Rintamaveteraanien kevätkokous pidettiin koronarajoitukset huomioiden.

Kevätkokouksen yhteydessä luovutettiin puolustusministeri Antti Kaikkosen 6.12.2020 myöntämät Rintamaveteraaniliiton kunniaristit Arto Kalliolle ja Tapio Kalliokoskelle sekä Veteraanivastuun hallituksen 6.12. myöntämät kultaiset ansioristit Kari Pitkäselle, Timo Hirvelälle ja Tuomas Kaipaiselle.

Huomionosoituksia olivat luovuttamassa Rintamaveteraaniliiton ensimmäinen varapuheenjohtaja Matti Leivo ja Vihdin Rintamaveteraanien puheenjohtaja Juhani Ranta.

Vihdin Rintamaveteraanien johtokunnan puheenjohtajana jatkaa Juhani Ranta.

Kokouksessa yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Jarmo Hynnälä, sihteeriksi Tapio Kalliokoski ja varainhoitajaksi Jarmo Viirto.

Kommentoi