Ravintola Klassikossa perjantaina 26.2. asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle

Koronatestiin tulee hakeutua yhdenkin koronavirukseen sopivan oireen ilmaantuessa. Oireita tulee tarkkailla erityisen tarkoin kahden viikon ajan mahdollisesta altistumisesta. Arkisto/Vesa Valtonen

Nummelassa sijaitsevassa Ravintola Klassikossa perjantaina 26. helmikuuta klo 12-12.30 asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle, tiedottaa Perusturvakuntayhtymä Karviainen.

Mikäli on ollut paikalla kyseisenä ajankohtana, tulee kahden viikon ajan mahdollisesta altistumisesta seurata erityisen tarkkaan, saako koronavirustautiin sopivia oireita. Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys tai ripuli tai vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Yhdenkin mainitun oireen ilmetessä tulee varata aika koronavirusnäytteeseen osoitteesta koronabotti.hus.fi tai soittaa Nummelan tai Karkkilan terveysasemien koronapuhelinpalveluun varatakseen näytteenottoajan. Puhelinpalvelussa on takaisinsoittojärjestelmä. Lisäksi pitää välttää väkijoukkoja ja lähikontakteja niin paljon kuin mahdollista.

Yleistietoa karanteenista löytää Karviaisen verkkosivuilta osoitteesta www.karviainen.fi.

Kommentoi