Tomaatti Asian Buffet -ravintolassa mahdollinen korona-altistuminen

Kahden viikon ajan mahdollisesta altistumisesta tulee seurata tarkoin oloaan. Jos koronaan viittaavia oireita ilmenee, on mentävä koronatestiin. Arkisto/Vesa Valtonen

Nummelassa sijaitsevassa Tomaatti Asian Buffet -ravintolassa perjantaina 26.2. klo 14-15 asioineet saattaneet altistua koronavirukselle.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen ohjeistaa seuraamaan tarkasti, saako koronavirustautiin sopivia oireita, mikäli on ollut ravintolassa kyseisenä ajankohtana. Oireiden seuraamista tulee jatkaa, kunnes mahdollisesta altistumisesta on kulunut kaksi viikkoa.

Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- ja makuaistin menetys tai ripuli ja vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Yhdenkin mainitun oireen ilmetessä tulee varata aika koronavirusnäytteeseen osoitteesta koronabotti.hus.fi tai soittaa Nummelan tai Karkkilan terveysasemien koronapuhelinpalveluun (takaisinsoittojärjestelmä) varatakseen näytteenottoajan. Palvelussa on takaisinsoittojärjestelmä. Tulee myös välttää väkijoukkoja ja lähikontakteja niin paljon kuin mahdollista.

Yleistietoa karanteenista löytää verkkosivuilta osoitteesta www.karviainen.fi.

Kommentoi