Ravintola Klassikossa mahdollinen korona-altistuminen

Kahden viikon ajan mahdollisesta altistumisesta tulee seurata tarkoin oloaan. Jos koronaan viittaavia oireita ilmenee, on mentävä koronatestiin. Arkisto/Vesa Valtonen

Nummelassa sijaitsevassa Ravintola Klassikossa asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle, tiedottaa Perusturvakuntayhtymä Karviainen. Mahdollisen altistumisen ajankohta on maanantaina 22.2. klo 11.30-12.30.

Mikäli on ollut paikalla kyseisenä ajankohtana, tulee kahden viikon ajan mahdollisesta altistumisesta seurata tarkoin, saako koronavirustautiin sopivia oireita. Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys tai ripuli tai vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Jos näistä oireista ilmenee yksikin, tulee varata aika koronavirusnäytteeseen osoitteesta koronabotti.hus.fi tai soittaa Nummelan tai Karkkilan terveysasemien koronapuhelinpalveluun varatakseen näytteenottoajan. Puhelinpalvelussa on takaisinsoittojärjestelmä. Lisäksi tulee välttää väkijoukkoja ja lähikontakteja niin paljon kuin mahdollista.

Yleistietoa karanteenista löytää verkkosivuilta www.karviainen.fi.

Kommentoi