Yhdestä numerosta monenlaiset palvelut kotiin – Nummela Services laajenee nyt ympäri Suomea

Juuso Lyytikäinen laajentaa Nummela Services -toimintaa ympäri Suomen. Maija-Liisa Nyman

Maija-Liisa Nyman

Nummela Services alkoi rakentua jotakuinkin vuosi sitten, helmikuussa 2020.

– Puskaradiossa kysellään jatkuvasti vaikkapa mistä löytää hyvän nuohoojan tai remonttimiehen. Mietin, miksi eivät kaikki voisi löytyä samasta numerosta, Nummela Services -yrittäjä Juuso Lyytikäinen sanoo.

Vihtiläinen Lyytikäinen kiinnitti siis huomiota siihen, että palveluja käytetään paljon – mutta palveluntuottajien kenttä on hajanainen ja toimijat ovat itsenäisiä yrittäjiä.

Hänestä oli tarvetta koota palveluntarjoajat yhteen ja helpottaa näin palvelujen löytämistä ja ostamista. Yritysagentuuri hoitaisi myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun, mikä vapauttaisi yrittäjien resursseja omaan ydintoimintaan.

Näin syntyi Nummela Services.

Pikkuhiljaa yritysagentuurin toiminta on laajentunut kattamaan kysynnän mukaan lisää erilaisia aloja. Nyt Nummela Services -yrityksen kautta saa esimerkiksi kodin remontin, autohuollon, digilaitteiden korjaukset, kotisiivouksen, sähköasennukset ja LVI-asennukset.

– Kun henkilö päättää esimerkiksi muuttaa, hän voi tilata meidän kauttamme pesukoneen irrotuksen, muuttokuljetuksen ja loppusiivouksen, Lyytikäinen antaa esimerkin. Hän toteaa, että asiakas saa agentuurin kautta vaikka rakennettua kokonaisen talon.

Palveluja yhdistää se, että ne ovat tilattavissa omaan kotiin.

Lyytikäinen kertoo hakevansa tällä hetkellä uusia tekijöitä, jotta toiminta laajenisi entisestään.

– Mieluusti otan koko ajan uusia toimijoita mukaan, jotta asiakas saa kaiken samasta paikasta, Lyytikäinen sanoo ja lisää: – Itse koen sen helpotuksena, että kaikki löytyy yhdestä numerosta.

Lisäksi Lyytikäinen on nyt Business Finlandin tuella laajentamassa toimintamallia koko Suomen kattavaksi. Nummela Services toimii Vihdin lisäksi jo mm. Joensuussa, Oulussa ja Jyväskylässä ja pienyrittäjien verkosto kasvaa koko ajan.

– Tärkeimpänä pidän kuitenkin Vihtiä ja lähialueita Lohjaa ja Karkkilaa. Paikallisuus on minulle suorastaan sydämen asia. Haluan pyrkiä tarjoamaan töitä paikallisille, Lyytikäinen sanoo.

Mukaan lähtiessään yrittäjällä on valittavanaan kaksi toimintamallia. Hän voi toimia palvelussa omalla nimellään tai varta varten kehitetyllä markkinointinimellä.

Malli on provisiopohjainen, yrittäjälle ei koidu kuluja, joten Lyytikäinen sanookin että toimintamalli voi olla palveluntarjoajalle hyvä mahdollisuus vastata korona-ajan haasteisiin.

Lisätietoa: www.nummelaservices.fi, info@nummelaservices.fi, puh. 044 497 2111.

Kommentoi