Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihtiläiselle taikuri-illusionisti Henri Kemppaiselle taikuriyhdistyksen palkinto: "Periksiantamatonta työtä taikuuden parissa"

Vihtiläinen taikuri ja illusionisti Henri Kemppainen on saanut taikuriyhdistys Suomen Taikapiirin Timo Tuomivaara -palkinnon.

Palkinto on myönnetty Kemppaiselle periksiantamattomasta ja sitkeästä työstä taikuuden ja estradiviihteen parissa. Palkinnon perusteluissa myös todetaan, että Kemppainen on tehnyt vuosia töitä kehittääkseen taikuuttaan aina suurempaan ja kunnianhimoisempaan suuntaan. Lisäksi perusteluissa kerrotaan Kemppaisen olevan harvoja Suomessa suurimittaisia illuusioita esittäviä taikureita.

Palkinnon perusteluissa nostetaan esiin myös Kemppaisen Magic in Lapland -televisio-ohjelma, joka on levinnyt kansainvälisille tv-kanaville.

Vuonna 1945 perustettu Suomen Taikapiiri on jakanut Timo Tuomivaara -palkintoa vuodesta 2004 lähtien. Vuoden taikuriksi Suomen Taikapiiri valitsi Maagikot-kiertueen.

Taikuri-illusionisti Henri Kemppainen on palkittu aiemmin Suomen Taikuri 2019 -palkinnolla, Raataja Patsas 2019 -palkinnolla sekä Taikurimestari Emeritus Reijo Salminen -trofeella vuosina 2015 ja 2016. Hän voitti vuonna 2016 Evento Awardsissa tittelin Vuoden paras esiintyjä.