Suunnitteilla koko Suomen kattava vuokrauspalvelu – lisätienestiä omaa autoa vuokraamalla

Suomen Vuokrabiili Oy:n perustaja Waltteri Niittula puhdistamassa vuokra-autoa lumesta. .

Ongelmassa piilee usein ratkaisu. Näin tuumi Suomen Vuokrabiili Oy:n perustaja Waltteri Niittula, koittaessaan vuokrata pakettiautoa opiskelukaupungissaan Vaasassa: sopivaa ei löytynyt helposti, eikä kohtuullisella hinnalla.

Niittula päätti ryhtyä itse autonvuokrauksen palveluntarjoajaksi ja hankki ensimmäisen vuokra-autonsa.

Vuosien kuluessa Niittula kasvatti toimintaa ja kypsytteli erilaisia kehitysideoita. Toiminnasta kumpusi lopulta aivan uudenlainen palvelumalli – kehittää verkkoon koko paikkakunnan tarjonnan yhdistävä vuokra-autojen järjestelmä.

Niittula myös päätti jalostaa suunnitelmansa vielä tätäkin pidemmälle, tarjoamalla helpon mahdollisuuden oman ajoneuvon vuokraamiseen – niin yrityksille kuin yksityisille.

Yhdessä vihtiläisen UltraLeanBusiness Oy:n yrittäjä Antti Leijalan kanssa innovaatiosta kasvatetaan nyt koko Suomen kattavaa vuokra-autojen portaalia.

Yritystoimintansa alussa Waltteri Niittula toimi vuokranantajana itse. Hän tunnisti tilanteessa laajemman tarpeen: positiivisia varaus- ja vuokrauskokemuksia kaivattaisiin myös maanlaajuisesti.

Niittula kehitti autonvuokrauksen varausjärjestelmän, ja lisäksi hän mahdollistaa yrityksille ja yksityishenkilöille tavan ansaita lisätienestiä vuokraamalla omaa autoaan.

Niittula linjasi, että vuokra-autojen ei tarvitse olla uusia, mahdollistaakseen loppuasiakkaalle huokeamman hintatason ja vuokranantajalle paremman katteen.

– Mielestäni Vuokrabiilissä on hienointa se, että palvelu soveltuu laajasti pienille autovuokraamoille, joilta puuttuu digitaaliset työkalut ja myyntikanavat auton vuokraukseen. Lisäksi se mahdollistaa yrittäjyyden ja passiivisen liiketoiminnan aloittamisen valmiin liiketoimintamallin kautta. Ihan huikea paketti, kommentoi tiedotteessa UltraLeanBusiness Oy:n yrittäjä Antti Leijala.

Kommentoi