"Aktiivinen ja monipuolinen vesiliikunnan ammattilainen" – Anne-Mari Käräjämiehelle Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton palkinto

Vihtiläinen Anne-Mari Käräjämies on palkittu Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto SUH:n Pisara-palkinnolla. Hänen lisäkseen palkinnon saivat Sauli Suominen Turusta ja Mathias Grönman Porvoosta.

Erikoispisara kunniamaininnan sai turkulainen Caribia Lifesavers -hengenpelastuskerho.

Vuoden 2020 vesiliikuntapaikaksi valittiin Kauhajoen Virkistysuimala Virkku.

Käräjämiehelle, Suomiselle ja Grönmanille myönnetty Pisara-palkinto on kiitos erinomaisesta työstä.

Pisara myönnetään henkilölle, ryhmälle tai teolle. Palkintoa myönnettäessä painotetaan jatkuvaa ammatillista kehittämistä sekä aktiivisuutta, positiivisuutta, yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta työssä.

Anne-Mari Käräjämies on aktiivinen ja monipuolinen vesiliikunnan ammattilainen. Hän on onnistuneesti ollut kehittämässä ja toteuttamassa Vihdin liikuntapalveluiden uimaopetus- ja vesiliikuntatoimintaa eri kohderyhmille lapsista aikuisiin, mikä näkyy myös vihtiläislasten uimataidoissa: viime vuonna lähes 90 prosenttia Vihdin 2-luokkalaisista saavutti perusuimataidon.

Uimataidon ja eri vesiliikuntamuotojen opettelemisen lisäksi Anne-Mari Käräjämiehen suunnittelemissa uimakouluissa ja kerhotoiminnassa vahvistetaan tärkeitä hengenpelastustaitoja.

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto on valinnut Vuoden vesiliikuntapaikan ja jakanut lisäksi SUH:n Pisara- ja Erikoispisara-palkintoja henkilöille, ryhmille tai teoille jo vuodesta 1994 lähtien.

Kommentoi