Luoteis-Uusimaalla ja Vihdin Uutisilla yhteiset verkkosivut

Luoteis-Uusimaan verkkosivut elävät päivän uutisten mukaan. Kuvakaappaus/luoteis-uusimaa.fi

Luoteis-Uusimaan ja Vihdin Uutisten uudistuneet verkkosivut ovat nyt tilaajien käytettävissä. Luoteis-Uusimaan näköislehteen pääsee tutustumaan maksutta 14.2., ja verkkosivut ovat kaikille avoinna kuukauden ajan. Jatkossa tilaajat saavat omat mediatunnuksensa, joilla uutisia ja näköislehteä kirjaudutaan lukemaan.

– Verkkosivut ja näköislehti kuuluvat automaattisesti kaikkiin Luoteis-Uusimaan tilauksiin. Uudistuksen alkuvaiheessa sivuille ei vaadita kirjautumista, joten verkkosisältöön pääsee nyt tutustumaan helposti, vt. päätoimittaja Päivi Kallo kannustaa.

– Verkkosivujen uutiset ruokkivat päivittäistä uutisnälkää: sivuille päivittyy paikallisia ja yleisesti kiinnostavia uutisia pitkin päivää – muulloinkin kuin printtilehden ilmestymispäivänä.

Uudistuksessa Vihdin Uutisten verkkosivut sulautuivat osaksi Luoteis-Uusimaan sivuja. Vihdin Uutisten artikkelit ovat osa uutisvirtaa, ja ne löytyvät myös sivujen Toimitus suosittelee -osiosta. Myös Vihdin Uutisten näköislehteä pääsee lukemaan Luoteis-Uusimaan sivulta.

– Verkkosivut avautuivat tiistaina ja niiden teknisiä ratkaisuja on parannettu edelleen. Esimerkiksi Vihdin Uutisten näköislehden löytyminen sivuilta tulee helpommaksi, Päivi Kallo kertoo.

Luoteis-Uusimaa jatkaa kustantajan vaihdoksen jälkeenkin maksullisena kaksipäiväisenä paikallislehtenä. Kaupunkilehti Vihdin Uutiset jaetaan alueella talouksiin niin ikään kahdesti viikossa.

Kommentoi