Ritva Väre aloitti Eläkeliitto Vihdin puheenjohtajana

Eläkeliiton Vihdin yhdistys aloitti 41. toimintakautensa uuden puheenjohtajan, Ritva Väreen johdolla. Hän on aiemmin toiminut yhdistyksen sihteerinä.

Yhdistyksen hallituksen muodostavat Veijo Vainikka, Raimo Lindfors, Arja Jussila, Senja Vikgren, Vilho Ahlgrén (varapuheenjohtaja), Inkeri Viitavuori, Ritva Väre ja Raija Leino sekä Aila Ahonen.

EL Vihdin yhdistyksessä on tällä hetkellä kaikkiaan 450 jäsentä.

Koronapandemiasta johtuen Eläkeliiton Vihdin yhdistyksen toiminta on tällä hetkellä tauolla, mutta heti rajoitusten helpottaessa yhdistys aikoo jälleen jatkaa vireää toimintaansa.

Yhdistyksen tehtävänä on edistää jäsentensä hyvinvointia ja virikkeellistä toimintaa.

Kuukausitapaamisten lisäksi yhdistys tarjoaa jäsenilleen muun muassa liikuntaa, luontoretkiä, boccian ja mölkyn pelaamista, keilausta ja laulukerhoa. Lisäksi yhdistys tarjoaa virkistystä: esimerkiksi matkoja teattereihin ja konsertteihin, kylpylämatkoja Viroon tai vaikka sokkoretkiä yllätyskohteisiin.

Yhdistyksessä uskotaan, että monipuolisesta tarjonnasta löytyy jokaiselle sopivaa toimintaa ja mukavaa yhdessäoloa.

Kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita iloiseen, aktiiviseen joukkoon. Yhteyttä voi ottaa joko puhelimitse puheenjohtaja Ritva Väre puh. 0400 624620 tai sähköpostitse EL.Vihti@gmail.com.

Etusivulla nyt

Luetuimmat