Länsi-Uudenmaan alueella pelastuslaitosta työllistivät uudenvuodenyönä eniten roskispalot – ilotulitteista syttyneitä tulipaloja oli kolme

Kuvituskuva. Karolina Ketola

Vesa Valtonen

Uudenvuoden vietto sujui päivystävän palomestarin perjantaiaamuisen raportin mukaan läntisellä Uudellamaalla pääosin hieman tavanomaista rauhallisemmin.

Pelastuslaitosta työllistivät eniten roskispalot.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella oli torstai-illan klo 18 ja perjantaiaamun klo 07.00 välisenä aikana yhteensä 20 erilaista sammutus- ja pelastustehtävää.

Ilotulitteista syttyneitä tulipaloja oli kolme. Muita tulipaloja oli kymmenen. Liikenneonnettomuuksia oli kolme ja ensivastetehtäviä kaksi.

Rakennusten läheisyydessä tai seinässä kiinni olleita postilaatikoita sytytettiin ilotulitteilla Tammisaaressa ja Espoon Iivisniemessä.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen ensihoitoyksiköillä oli yhteensä 145 tehtävää torstaiaamun klo 08.00 ja perjantaiaamun 06.00 välisenä aikana.

Klo 18.00 jälkeen aamukuuteen mennessä oli 93 tehtävää.

Ilotulitteista aiheutuneita silmävammoja ei tullut pelastuslaitoksen tietoon yhtään, mutta ilotulitteista aiheutui yksi ensihoitoa vaatinut palovamma.

Pelastuslaitoksella oli uudenvuodenaattona yksi ylimääräinen ensihoitoyksikkö hälytysvalmiudessa.

Kommentoi