Salla Ikosen maalauksia Minkart-ikkunagalleriaan

Minkart-ikkunagalleriaan on tulossa Salla Ikosen näyttely. Maija-Liisa Nyman

Maija-Liisa Nyman

Minkart-ikkunagalleriassa avautuu nyt tammikuussa gallerian toinen näyttely. Uusi näyttely ripustetaan maanantaina 11. tammikuuta.

Ikkunagalleriaan on tulossa esille Salla Ikosen maalauksia.

– Hän on vihtiläinen nuoren polven taiteilija, joka on tehnyt laajasti katutaidetta niin Suomessa kuin maailmallakin, galleristi Minna-Karoliina Heino kertoo.

Myös gallerian ihka ensimmäinen näyttely esitteli vihtiläistä taidetta: galleria aloitti toimintansa joulukuussa Inari Krohnin Luonnon keskellä -näyttelyllä.

– Inari Krohnin aloittama luontoteema jatkuu tulevassa näyttelyssä, mutta toisenlaisella tekniikalla. Tässä nähdään, kuinka samaa aihetta voidaan käsitellä eri tavalla teknisesti ja sisällöllisesti.

Heino sanoo, että Salla Ikosen maalauksissa yhdistyy mielenkiintoisella tavalla katutaiteeseen piirustuksellisuus ja maalauksellisuus. Ikosen töissä huomiota kiinnittävät myös yksityiskohdat ja värit.

Salla Ikosen näyttely on esillä 7. helmikuuta saakka Minkart-ikkunagalleriassa, joka toimii Aurinko Kustannuksen toimiston ikkunoissa osoitteessa Niuhalanraitti 23, kirkonkylä. Gallerian näyttelyt on katsottavissa mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Kommentoi